Eyeshadow primer. Ik snapte het nut ervan hoor, maar ik had er 1 van Essence waar ik helemaal niks mee kon. Het voelde viezig op m’n oogleden en het hielp ook voor geen meter. Toen ontving ik het make-up pakket van Etos en daar zat dus deze primer in.

Spoiler: ik ben er lyrisch over.

Etos eyeshadow primer

De eyeshadow primer van Etos komt in een chic roze tubetje en bevat 10ml.

De hoeveelheid die ik hierboven op m’n vinger heb, is genoeg voor beide ogen. Je hebt vrij weinig nodig. Het is een prettige, dunne (maar niet te dun) substantie en het geurt een beetje chemisch.

Smeer het even goed uit en laat het opdrogen voordat je je oogschaduw aan gaat brengen. De geur is volledig verdwenen als de primer is opgedroogd.

Mijn ervaring

Ondertussen gebruik ik deze eyeshadow primer al een aantal maanden en ik merk zo overduidelijk verschil in kleurintensiteit en houdbaarheid van de oogschaduw. Aan het eind van de dag is de oogschaduw vaak allang verdwenen in rimpeltjes 😉 maar wonderlijk genoeg dus niet met deze primer.

Etos eyeshadow primer

Omdat ik zo’n slechte ervaring had met Essence, verwachtte ik niet zoveel van deze primer. Maar mijn ooglook heeft op tweede kerstdag ‘s ochtends van 10 uur tot ‘s nachts 3 uur gezeten. Iknowrite? Ik ben dan ook aangenaam verrast door dit product! Ik gebruik hem niet op dagelijkse basis, maar voor wanneer ik een langhoudende ooglook wil gaan is deze primer onmisbaar. Op deze manier is hij ook zeer zuinig.

De primer kost € 3,99, wat nog zeer aangenaam is ook!

Heb jij al iets van de nieuwe producten van Etos geprobeerd?