Laat ik maar met de deur in huis knallen: ik maak m’n eigen planners. Omdat ik het kan en omdat ik het leuker vind dan ze te kopen. Een tijd lang tekende ik m’n planners op een notebook, maar toen wilde ik er een leuk smoeltje aan geven en goot ik het in een leuk Illustrator jasje. Ik printte hem elke maandag braaf uit en ook m’n collega wilde hem graag. Ik zag hier een markt voor! Uiteraard was die markt er allang, maar waarom zou ik niet mijn planners aan die markt toevoegen? Precies wat ik gedaan heb dus.

Werkplanner

your-everyday

Ik verdeel m’n dag het liefst in makkelijke vlakken. Deze is trouwens puur gericht op het werk! Wat doe ik in de ochtend, wat doe ik in de middag en wat moeten er verder nog voor kleine taakjes gebeuren? Als het gedaan is, kan je afstrepen of het hartje inkleuren πŸ™‚

To do list

Toen kwam de volgende stap. Een planner voor het dagelijkse/normale leven. Een leuke to-do list, niet te serieus, en om mensen een hart onder de riem te steken. Dit werd de 2DAY2DO planner!

to do list

Bij deze planner gaat het voornamelijk om alles buiten het werk om. Ik vergeet zelf nogal veel *understatement* dus als ik het niet in m’n telefoon zet of opschrijf, is het einde zoek. Ta-da! Deze werkt.

Workout planner

Met het vele sporten in m’n leven kon deze planner natuurlijk niet uitblijven. Stel zelf je schema per dag samen, inclusief warming up! En het is helemaal niet gek: in de fitness kan je ook schema’s meepakken en ik zie meer mensen met een mapje/blaadjes lopen. Als je het uit je hoofd kent is het niet meer nodig, maar begin je met een nieuw schema is zo’n geheugensteuntje helemaal niet gek. Vond ik dus.

workout planner

Meal planner

Dit is de nieuwste planner! Ik maakte een meal planner voor mijn 6 maaltijden per dag. Ontbijt, snack, lunch, snack, diner, snack. Simpel doch doeltreffend πŸ™‚

mealplanner

Download de planners hier:

Blogplanner

Mealplanner

Workout planner

Your everyday planner

Een boodschappen planner, een blogplanner en een verhuisplanner staan ook nog op mijn lijstje om te maken! Heb jij nog wensen? Zet ze in de comments, wie weet maak ik hem wel (en ik zal je ervan op de hoogte houden!).

Hou jij ook zo van plannen? Wat voor soort planner gebruik jij het liefst?