Selecteer een pagina

Natuurlijke huidverzorging van BIOMED: Forget Your Age Serum en gezichtscreme

13 januari 2016

In dit uitgebreide artikel bespreek ik 2 verschillende huidverzorgingsproducten van BIOMED! Dit zijn producten die voor bijna 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Je leest hier mijn ervaringen over deze producten, die ik een maand getest heb. Volgende week bespreek ik 3 andere BIOMED producten en stay tuned, want dan geef ik dit complete pakket weg!

Ik ben altijd nogal huiverig met het uitproberen van nieuwe gezichtsverzorging. Vroeger maakte het allemaal niks uit, elke crème voldeed en er gingen ook dagen voorbij dat het niet eens nodig was. Toen switchte ik van pil en veranderde de samenstelling van m’n huid. Het werd vetter, dus ik ging een creme tegen vette huid gebruiken. Ik kreeg steeds meer pukkeltjes, tot mijn grote ergernis. Ik kreeg een berg testertjes van Chanel, zowel serums als een crème, en ik was om. Dit had ik nodig!

Ik heb inmiddels al 2 potten Le Lift versleten (hey, ik word ook een dagje ouder) toen ik van BIOMED de vraag kreeg of ik hun producten wilde uitproberen. Ik dook in de brochure en las dat het natuurlijke producten zijn. Dit kan niet slecht zijn, dacht ik, dus ik heb deze producten een dikke maand uitgeprobeerd! Ik kan je alvast verklappen: ik ben er blij mee.

BIOMED Forget Your Age serum

DSC_0291

Laten we beginnen met het product waar ik het meest enthousiast over ben. Het serum! Het is pas het tweede serum dat ik leerde kennen. Dit serum bevat phycojuvenine, en dit is een extract van bruin zeewier. Dit spulletje zorgt ervoor dat de vitaliteit van je stamcellen verbetert (ja, echt!). Het andere topingrediënt hyaluronan zorgt ervoor dat je huid vocht vasthoudt en het verstevigt de huid. Het serum belooft rimpels op te vullen en de huid te verstrakken.

DSC_0292

Mijn ervaring: ik heb nog niet hele diepe rimpels, maar ik heb wel flinke lachrimpels rondom mijn ogen. Het serum is glad en brengt soepel aan, het voelt fris op mijn huid. M’n huid trekt wel een beetje strak, maar wordt weer soepel zodra ik de crème aanbreng. Je ruikt een sterke klinische geur, maar ik vind het prettig en het geeft een schoon gevoel 🙂 Ik kan niet met 100% zekerheid zeggen dat m’n rimpels verminderd zijn, maar wat ik wel een enorm pluspunt vind is dat het serum van BIOMED mijn huid helderder maakt. Ik zie een duidelijke verbetering, mijn huid ziet er frisser en jonger uit. En het is mega zuinig: na een maand gebruik (zowel ‘s ochtends als ‘s avonds!) is er nog maar een fractie uit.

Een flacon bevat 30ml en kost € 29,99.

Forget Your Age Face Cream

DSC_0301

Ook de gezichtscrème, die ik over het serum aanbreng, bevat het ingrediënt phycojuvenine. Dit wondermiddeltje zorgt ervoor dat dit product zichzelf anti-age mag noemen. Verder bevat de face cream shea butter, arganolie, avocado-olie en Aloë vera, die allemaal vochtinbrengend werken. Dit is een dikkige crème die duidelijk naar shea butter ruikt!

DSC_0302

Mijn ervaring: vooral nu, met gure wind en regen en mindere temperaturen, vind ik dit een heerlijke voedende crème. Hij vult het serum naadloos aan. In het begin moest ik wennen aan het feit dat hij ietwat moeilijk smeert, maar je huid went eraan en ik ben me ervan bewust dat deze dikkige substantie juist zorgt voor die extra voeding. Ook deze face cream gebruik ik tweemaal daags en m’n huid voelt glad aan en is niet droog. Het is een super basis voor make-up!

Dit potje bevat 50ml en kost ook € 29,99.

Zoals je merkt ben ik bloedserieus en nogal jubelend over BIOMED. Ik vind het oprecht goed spul en m’n huid reageert er goed op, wat ik erg belangrijk vind. De huisstijl is stijlvol, en heeft toch ook iets medisch. BIOMED is een zeldzame verschijning in het huidverzorgingsegment: het is én medisch én natuurlijk. Het heeft klinische testen ondergaan en de verpakkingen zijn zodanig ontworpen dat het product geen verdere uitleg behoeft.

Volgende week volgt nog een uitgebreide review van de Body Firmer, Fresh Eyes en First Aid Eye Cream!

Wat is jouw favoriete crème, en gebruik je ook een serum?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...