It’s a wrap! (en dit gaat niet over eten)

Maar het zit er gewoon op, mijn dubbele blogpost week. Hoe is het vergaan? Heb jij alles gelezen of heb je er wel een paar gemist? Een conclusie van mijn dubbele blogpost week!

De blogs en de views

Op maandag schreef ik over tips om het warm te houden. Dit vonden jullie wel leuk, 13 reacties, thank you very much. Die middag kwam de aankondiging van dit hele dubbele post verhaal. Ook 13 reacties, beetje spooky, maar thanks again 😀

Op dinsdag startte ik de dag met een soort verhaaltje over Poes. Dit werd iets minder ontvangen – 6 reacties en iets minder views. Maar: bij een experiment horen ook downs. Maar ik vond het zelf wel heel leuk om te schrijven en dat vond ik het belangrijkste.  In de middag was de review van de Etos Eyeshadow Primer wel weer een graag geziene gast. 11 reacties en het dubbele aantal views dan vanochtend. En ik dacht nog wel dat jullie beauty niet leuk vonden op mijn blog 🙂

Etos Eyeshadow Primer

Woensdag begon ik de dag gezond met een epistel over groene smoothies. Grappig, maar 5 reacties maar wel van mensen die niet dagelijks reageren. Vind ik ook wat waard! Ook weer grappig: ‘s middags vertelde ik meer over mijn werk middels deze tag en kreeg ik 6 reacties, maar ook weer het dubbele aantal views in vergelijking met de ochtend. Toch wel wat nieuwsgierigen naar mijn baan, leuk!

Op donderdagochtend zette ik m’n lieve vriendin Suus in de spotlight met Yours Armcandy. Donderdag was niet zo’n hete dag op hetismarg, want zowel dit artikel als het artikel over Evert in de middag kregen 3 en 4 reacties en weinig views.

Wel grappig om te zien dat alle artikelen ook op de andere dagen nog wel leuk bekeken werden.

Ga ik dit vaker doen?

Dat denk ik niet. Het was veel werk, heel leuk om te doen maar tegelijkertijd niet te doen naast een fulltime baan. Ook had ik door het vele schrijven minder tijd om andere blogs te bezoeken, dat vond ik wel echt jammer. Dus een leuk experiment! Maar volgende week komt er weer standaard 1 per dag online 🙂

6 comments

 1. Manon schreef:

  Er gaat idd veel tijd insteken. Ik hou het ook gewoon bij 1 artikel per dag

 2. Nesrin schreef:

  Leuk zo een overzicht en knap dat je het voor elkaar hebt gekregen. Volgens mij zijn er ook momenten dat we massaal offline zijn of juist online en dit niet alleen met het artikel heeft te maken.

 3. Inge schreef:

  Ik heb jammer genoeg niet alles gelezen (deze week was voor mij poepiedruk: laatste dingetjes voor ik ga werken maandag! AAAAH!) dus het schoot er helaas bij in. Ga gelijk even je Armcandy blog bekijken.

 4. Irma schreef:

  (Ik vind je sowieso een held om je titel hahah)

  1. Margo schreef:

   Hahahaha yay thanks!

 5. Sher schreef:

  Die titel, hahaha. Ik lag er eventjes uit, tijd om even bij te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *