Gelukkig nieuw glitterrokje

04 januari 2016

Hoi lieve bezoekers! Het is weer 3 dagen stil geweest hier, en nu is het weer happy maandag. Laat ik beginnen met jullie een gelukkig nieuwjaar te wensen! Vertel me in de comments hoe jullie jaarwisseling was. Ik was in Dublin en heb een aantal supertoffe dagen + jaarwisseling gehad! We verbleven bij vrienden en hadden daar ook een gezellig huisfeestje. Blijheid alom dus!

Maar nu even tot the point: het is tijd voor een nieuwe outfit!

glitterrokje combineren

Ik wilde heel graag dit glitterrokje weer eens aan. Ik draag nooit glitters, tenzij het december is. Maar ik vind het zo moeilijk te combineren! Natuurlijk is zwart altijd goed, maar ik wilde iets anders. Oke, wit dus. Doe eens gek 😉

DSC09927

Het rokje is van Vila, en de top is van H&M, evenals de ringen. Het glitterrokje is zwart, geweven met een dikke gouden draad en her en der heeft hij gouden pailletjes. I love it!

DSC09951

Mijn ietwat afgebladderde nagellak is van Revlon en heet Stiletto. De panty is van Hema (de beste ever) en mijn hakken van Clarks.

DSC09946 DSC09963

En dan nu allemaal aan de goede voornemens beginnen en de kerstzooi opruimen! Of laat jij de kerstboom nog een tijdje staan?

Droeg jij ook een glitterrokje met de feestdagen?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...