Gelukkig nieuw glitterrokje

Hoi lieve bezoekers! Het is weer 3 dagen stil geweest hier, en nu is het weer happy maandag. Laat ik beginnen met jullie een gelukkig nieuwjaar te wensen! Vertel me in de comments hoe jullie jaarwisseling was. Ik was in Dublin en heb een aantal supertoffe dagen + jaarwisseling gehad! We verbleven bij vrienden en hadden daar ook een gezellig huisfeestje. Blijheid alom dus!

Maar nu even tot the point: het is tijd voor een nieuwe outfit!

glitterrokje combineren

Ik wilde heel graag dit glitterrokje weer eens aan. Ik draag nooit glitters, tenzij het december is. Maar ik vind het zo moeilijk te combineren! Natuurlijk is zwart altijd goed, maar ik wilde iets anders. Oke, wit dus. Doe eens gek πŸ˜‰

DSC09927

Het rokje is van Vila, en de top is van H&M, evenals de ringen. Het glitterrokje is zwart, geweven met een dikke gouden draad en her en der heeft hij gouden pailletjes. I love it!

DSC09951

Mijn ietwat afgebladderde nagellak is van Revlon en heet Stiletto. De panty is van Hema (de beste ever) en mijn hakken van Clarks.

DSC09946 DSC09963

En dan nu allemaal aan de goede voornemens beginnen en de kerstzooi opruimen! Of laat jij de kerstboom nog een tijdje staan?

Droeg jij ook een glitterrokje met de feestdagen?

23 Comments

 1. Wauw wauw wauw! Wat een gave outfit! En mooie foto’s weer zeg. πŸ™‚

  Haha, hier heb ik gisteren in de reclamepauze van Moordvrouw de kerstspullen weggehaald. Tja, er past niet zo veel in mijn kamer. πŸ˜‰ Zo jammer, maar anders irriteer ik mij er deze week misschien aan of staat het tot halverwege het jaar in mijn kamer, haha!

 2. Ennnn opnieuw weer een mooie feestelijke outfit! Wat staat het je wederom weer onwijs goed en leuk Margo! Leuk ook inderdaad om het een keer met wit te combineren. πŸ™‚
  Ik droeg een zwart rokje op eerste kerstdag en op de tweede + tijdens oud en nieuw gewoon een zwarte broek. Lekker saai, maar ook wel prima eigelijk.

 3. Glitter is my favorite color! Haha πŸ™‚ Staat je fantastisch Margo! Vila heeft zo nu en dan echt hele leuke dingen. Ik vind vooral je ringen erg leuk. Subtiel maar toch lekker glam.
  – X Marloes

 4. Leuke outfit! Ik heb dat ook met glitters.. Alleen in december. Maar een voornemen is meer glitter in 2016, het mag tenslotte gezien de trends πŸ™‚
  Lijkt me leuk als je de maat erbij zet van wat je draagt (als ik Vila lees, denk ik.. Max 42?).
  Lfs Josine

 5. Wat een ontzettend mooi rokje! Wel zo’n item dat ik vaak laat hangen omdat ik niet weet hoe ik het moet combineren, maar jij hebt er iets heel leuks van gemaakt. Staat je goed πŸ™‚

 6. Super leuke outfit en mooie foto’s! Ik heb ook mijn paillettenrokje weer uit de kast getrokken! Iets wat inderdaad alleen in de decembermaand tevoorschijn komt. Haha!

 7. Wat zie je er (weer!) mooi uit πŸ™‚ ik heb een rokje dat daar heeel erg op lijkt, maar doe hem nooit aan. Vind het dan toch weer te opvallend voor mij haha!

 8. Wat een prachtige foto’s en wat een leuke titel haha! Je rokje vind ik tof en dat terwijl ik niet zo van glitters houd. Dat zegt dan wel wat hoe leuk die is hΓ¨ haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *