Jaaa, wat een verrassing! Deze hele week gaan er 2 blogposts online komen op een dag. Waar hebben jullie dat nou aan verdiend, vraag je jezelf af? Nergens aan! Het is een experiment wat ik ga uitproberen om meerdere redenen, en die vertel ik je hierrr!

a. Ik bruis van de inspiratie

En ik wil het meteen uit m’n systeem. Momenteel heb ik zoveel blogs klaarstaan, dat ik dacht: waarom plaats ik ze niet meteen? Ik schuif heel veel naar voren en bij sommige dingen vind ik dat zonde. JA HALLO MAAR 5 DAGEN IN EEN WERKWEEK. Oh ja. Dus maken we er een dubbele blogpost week van!

b. Ik ga uittesten of ik het vol kan houden

Want op zich is het iets wat ik wel zou willen laten terugkeren. Als een soort van evenement. Nieuwe blog ideeën voor 2016, part 1. Het is dus een challenge voor mezelf! Ik ben ervan overtuigd dat het goed moet komen.

c. Ik ga uittesten of jullie het leuk vinden

Want ja, ik kan wel schrijven als een malloot, als jullie het niet leuk vinden en er dus niet voor terugkomen, is het veel minder leuk natuurlijk.

De komende week staat dus garant voor een hoop leermomentjes.

Ik ben benieuwd, kom jij elke dag nog een keertje bij me spieken?