koffie

Dubbele blogpost week – challenge

Jaaa, wat een verrassing! Deze hele week gaan er 2 blogposts online komen op een dag. Waar hebben jullie dat nou aan verdiend, vraag je jezelf af? Nergens aan! Het is een experiment wat ik ga uitproberen om meerdere redenen, en die vertel ik je hierrr!

a. Ik bruis van de inspiratie

En ik wil het meteen uit m’n systeem. Momenteel heb ik zoveel blogs klaarstaan, dat ik dacht: waarom plaats ik ze niet meteen? Ik schuif heel veel naar voren en bij sommige dingen vind ik dat zonde. JA HALLO MAAR 5 DAGEN IN EEN WERKWEEK. Oh ja. Dus maken we er een dubbele blogpost week van!

b. Ik ga uittesten of ik het vol kan houden

Want op zich is het iets wat ik wel zou willen laten terugkeren. Als een soort van evenement. Nieuwe blog ideeën voor 2016, part 1. Het is dus een challenge voor mezelf! Ik ben ervan overtuigd dat het goed moet komen.

c. Ik ga uittesten of jullie het leuk vinden

Want ja, ik kan wel schrijven als een malloot, als jullie het niet leuk vinden en er dus niet voor terugkomen, is het veel minder leuk natuurlijk.

De komende week staat dus garant voor een hoop leermomentjes.

Ik ben benieuwd, kom jij elke dag nog een keertje bij me spieken?

13 Comments

  1. Zozo, jij bent goed bezig, dat is nog al wat, twee! Jammer dat ik niet zoveel tijd heb, ik zou het wel willen maar het past helaas niet in mijn schema. Dan maar eentje per dag haha! Succes deze week!!

  2. Oh ik vind het héél tof dat je dit gaat doen Margo! Ik zou dat ook graag doen, zóveel inspiratie. Maar dat zit er voor mij eventjes niet in. Hoop dat het je lukt en dat je er veel positieve energie uithaalt! Liefs, Charelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *