Selecteer een pagina

Cheapass preppy outfit

19 januari 2016

Ik vind het superspannend om nieuwe kledingstijlen uit te proberen. Staat het me wel? Past het wel bij me? En toch denk ik vaak: ik had dit veel eerder moeten doen. Meisje in de Only in Dublin, die een kraag van denim droeg onder een gehaakt truitje: bedankt voor de inspiratie.

DSC09000

cheapass preppy outfit

Eigenlijk heeft deze post een dubbele betekenis. Want mijn outfit is ook cheapass. Momenteel ben ik even hard aan het sparen en toen ik met de feestdagen een financieel extraatje cadeau kreeg, wilde ik natuurlijk hiervan shoppen. Ook heb ik mezelf voor januari een no-buy opgelegd (en ik denk februari en maart ook nog wel) dus in december kon ik nog even los. En uiteraard ging ik hiermee naar de Primark voor een aantal chille truien, waaronder deze!

DSC08991

De blouse eronder kocht ik in Dublin bij Penney’s (yes, ook Primark!). Trui is maat 44 en de denim bloes is 46. De zonnebril is van cheapasszonnebrillen.nl en ik voel me hiermee wel een diva. Ik hou wel van aparte zonnebrillen en het liefst ook zo goedkoop mogelijk, zodat ik lekker veel kan afwisselen. Ik heb 1 goede van Ray Ban en voor de rest allemaal cheapy ones. Cheapasszonnebrillen heeft er nog veel meer dus ik ga hier de komende zomer nog wel meer aanschaffen! In combinatie met een cheapass preppy outfit, helemaal leuk.

DSC08992

Het was afgelopen zaterdag enorm koud toen May deze preppy outfit voor me vastlegde. Tussen de hagelbuien, windvlagen en stromen toeristen door kwam af en toe ook de zon tevoorschijn. Het licht was echt super! En zo kwam de zonnebril nog van pas ook 🙂

Heb jij ook zo’n flinke zonnebrillen stash?

Dit artikel bevat een product wat ik ontvangen heb ter review.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...