Ik vind het superspannend om nieuwe kledingstijlen uit te proberen. Staat het me wel? Past het wel bij me? En toch denk ik vaak: ik had dit veel eerder moeten doen. Meisje in de Only in Dublin, die een kraag van denim droeg onder een gehaakt truitje: bedankt voor de inspiratie.

DSC09000

cheapass preppy outfit

Eigenlijk heeft deze post een dubbele betekenis. Want mijn outfit is ook cheapass. Momenteel ben ik even hard aan het sparen en toen ik met de feestdagen een financieel extraatje cadeau kreeg, wilde ik natuurlijk hiervan shoppen. Ook heb ik mezelf voor januari een no-buy opgelegd (en ik denk februari en maart ook nog wel) dus in december kon ik nog even los. En uiteraard ging ik hiermee naar de Primark voor een aantal chille truien, waaronder deze!

DSC08991

De blouse eronder kocht ik in Dublin bij Penney’s (yes, ook Primark!). Trui is maat 44 en de denim bloes is 46. De zonnebril is van cheapasszonnebrillen.nlΒ en ik voel me hiermee wel een diva. Ik hou wel van aparte zonnebrillen en het liefst ook zo goedkoop mogelijk, zodat ik lekker veel kan afwisselen. Ik heb 1 goede van Ray Ban en voor de rest allemaal cheapy ones. Cheapasszonnebrillen heeft er nog veel meer dus ik ga hier de komende zomer nog wel meer aanschaffen! In combinatie met een cheapass preppy outfit, helemaal leuk.

DSC08992

Het was afgelopen zaterdag enorm koud toen May deze preppy outfit voor me vastlegde. Tussen de hagelbuien, windvlagen en stromen toeristen door kwam af en toe ook de zon tevoorschijn. Het licht was echt super! En zo kwam de zonnebril nog van pas ook πŸ™‚

Heb jij ook zo’n flinke zonnebrillen stash?

Dit artikel bevat een product wat ik ontvangen heb ter review.