Afgelopen vrijdag ging ik weer naar de nagelstudio. Ik wilde gewoon even de nagels op laten vullen, maar toen ik daar zat kreeg ik het op m’n heupen. Ik wilde wat anders, iets helemaal geks. Ik wilde almond-shaped nagels. Hiervoor moest ik volledig nieuwe nagels krijgen. Op zich niet erg, want ik had deze acrylnagels al ruim 8 maanden en ook al liet ik ze elke maand opvullen, nu waren ze er wel slecht aan toe. Dus ik zei, bring it on, en anderhalf uur later was dit het resultaat!

Ik show meteen mijn favoriete nude nagellak: Collville Mews van NailsInc.

Nails Inc is een luxe merk wat niet in Nederland verkrijgbaar is. De potjes kosten 19 pond, dat is niet niks. Deze ontving ik een keer in een box die ik van lieve Miriam kreeg. Nails Inc is trouwens ook dat merk van die spray-on nagellak.

Colville Mews is een glanzende, nude nagellak. Bij deze nagellak hebben ze de zogenaamde ‘plasticiser technology’ toegepast, wat een mooie gel look creΓ«ert. Dit is trouwens wel de reden dat deze lak een klein beetje stinkt πŸ˜‰

Nails Inc nagellak

De lak droogt vlotjes en je kan binnen een minuut weer een nieuwe laag aanbrengen. Hij dekt goed, en is licht van kleur. Bij deze vorm nagels vind ik dit extra mooi. Het heeft iets sjieks, vind je niet?

DSC_0159

De lak behoeft qua glans en opdroging geen topcoat, maar voor de bescherming doe ik het altijd wel.

En over de nagels: ze zijn wel een tikkeltje te lang. Maar ik wil eraan wennen! Want ik ben er wel heel blij mee, na een jaar vierkante nagels is dit lekker nieuw om naar te kijken, snap je πŸ˜€

Wat voor vorm is jouw nagel?