Het is dus alweer december he. Ik denk dat iedereen al wel weer over de grootste schok heen is. Omdat het best leuk gaat met m’n blog ging ik even kijken welke berichten het meest gelezen waren. En toen dacht ik, waarom deel ik ze niet meteen in een blogje, want zo kan ik er nog meer aandacht naartoe trekken. Ha, winst.

Op 5 staat…

DSCN0500
8 momenten die iedere nagellak addict herkent

Do I need to say more? Denk het niet. Dit is een berichtje uit april en ik deelde hem op mijn Facebookpagina. Hier kwamen een hoop reacties op. Op die pagina dan. Niet onder het bericht zelf *hint*

Numero quattro

marg
Genieten op Marktplaats 2

Deze ging viral op de dag van publicatie in oktober, maar in november vonden jullie hem ook nog wel leuk. Hij is trouwens sowieso het best gelezen artikel op m’n blog. Yay for Marktplaats.

Drie!

DSC09201
Mijn feel-good outfit

You like my fash, dontcha? En dat allemaal dankzij nummer twee. Deze post ging over mijn feel-good outfit. Je goed voelen in wat je draagt, dat was de boodschap. Vonden jullie leuk, ik zag het.

Op twee

DSC07216
Budget outfit voor curvy girls

Oh dit was zo’n grote stap, om de curves te laten zien en niet alleen selfies – maar ik ben oprecht gelukkig geworden toen ik zag wat jullie ervan vonden. <3 Thank you!

En met stip op 1

ikea
De 7 Fases van een IKEA bezoek

Lees het maar. Dan snap je me.

Bedankt voor alle gezellige bezoekjes! Ik hoop dat jullie blijven komen, ik vind het zo leuk, echt. Momenteel bezoek ik andere blogs iets minder, omdat ik een ‘blessure’ heb aan m’n schouder en nek (ik weet nog niet precies wat er aan de hand is) en achter een pc of laptop zitten HURTS. Moet je vooral lekker webdesigner zijn, joehoe ๐Ÿ˜‰ vandaag ga ik naar de fysio en ik hoop dat het snel bijtrekt. Vergeven jullie me?

Liefs!

Welke van bovenstaande blogs vond jij het leukst?