Selecteer een pagina

Wat jullie in november leuk vonden

03 december 2015

Het is dus alweer december he. Ik denk dat iedereen al wel weer over de grootste schok heen is. Omdat het best leuk gaat met m’n blog ging ik even kijken welke berichten het meest gelezen waren. En toen dacht ik, waarom deel ik ze niet meteen in een blogje, want zo kan ik er nog meer aandacht naartoe trekken. Ha, winst.

Op 5 staat…

DSCN0500
8 momenten die iedere nagellak addict herkent

Do I need to say more? Denk het niet. Dit is een berichtje uit april en ik deelde hem op mijn Facebookpagina. Hier kwamen een hoop reacties op. Op die pagina dan. Niet onder het bericht zelf *hint*

Numero quattro

marg
Genieten op Marktplaats 2

Deze ging viral op de dag van publicatie in oktober, maar in november vonden jullie hem ook nog wel leuk. Hij is trouwens sowieso het best gelezen artikel op m’n blog. Yay for Marktplaats.

Drie!

DSC09201
Mijn feel-good outfit

You like my fash, dontcha? En dat allemaal dankzij nummer twee. Deze post ging over mijn feel-good outfit. Je goed voelen in wat je draagt, dat was de boodschap. Vonden jullie leuk, ik zag het.

Op twee

DSC07216
Budget outfit voor curvy girls

Oh dit was zo’n grote stap, om de curves te laten zien en niet alleen selfies – maar ik ben oprecht gelukkig geworden toen ik zag wat jullie ervan vonden. <3 Thank you!

En met stip op 1

ikea
De 7 Fases van een IKEA bezoek

Lees het maar. Dan snap je me.

Bedankt voor alle gezellige bezoekjes! Ik hoop dat jullie blijven komen, ik vind het zo leuk, echt. Momenteel bezoek ik andere blogs iets minder, omdat ik een ‘blessure’ heb aan m’n schouder en nek (ik weet nog niet precies wat er aan de hand is) en achter een pc of laptop zitten HURTS. Moet je vooral lekker webdesigner zijn, joehoe 😉 vandaag ga ik naar de fysio en ik hoop dat het snel bijtrekt. Vergeven jullie me?

Liefs!

Welke van bovenstaande blogs vond jij het leukst?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...