Video: Easy Everyday Look met Etos make-up

Een tijdje geleden postte ik die heftige smokey eye look naar aanleiding van de insideractie van Life Live Gorgeous. Nog voordat ik deze look maakte, filmde ik een easy everyday look die een stuk minder heftig was. Deze staat eindelijk online en je kan hem hier bekijken!

9 Comments

  1. Je nagels!!! Echt heel mooi ๐Ÿ™‚ Leuke video weer meid! Heb hier zelf ook weer veel van geleerd. Ga die concealer palette ook halen! Die van Catrice is bijna op.
    Prachtige look!

  2. Heee glitterprinses! Haha. Ik vind je look echt top. Onder andere die lipstick staat je super mooi! Leuke video weer en lekker spontaan. Hoe doe je dat toch?! Ik kijk al uit naar de volgende. ๐Ÿ˜€

  3. Oh wat een geweldige look! Echt perfect voor elke dag inderdaad! ๐Ÿ™‚ De lipkleur staat je amazing, maar heel de look rock je gewoon! Wat gezellig ook, in een filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *