Selecteer een pagina

The Spotify Tag

14 december 2015

Ik heb me gek gezocht maar volgens mij bestaat dit dus gewoon nog niet. The Spotify Tag. Dus waarom maak ik hem zelf niet? Ik ben fervent (haha) Spotify luisteraar. Iedereen gebruikt een programma op zijn eigen manier en ik ben benieuwd of jij Spotify net zo gebruikt als ik!

Gebruik je Spotify op je telefoon of op je pc?

Beide! In het OV of in de auto luister ik vaak naar Spotify en op m’n laptop gebruik ik het ook vaak.

Heb je een Premium abonnement of luister je naar reclame?

Ik heb een hele lange tijd een gratis abo gehad – het boeide me niet zo. Totdat ik bij m’n vriend ging wonen en ik de muziek op de Sonos ging streamen. Elke keer die advertenties, zo irritant! Ik wilde ook gewoon graag offline muziek luisteren in de fitness, dus daarom koos ik voor een Premium account.

Maak je gebruik van de Spotify afspeellijsten?

Ik wel! Ik hou vooral van de rustige playlists, en voor het sporten vind ik het ook wel fijn om er 1 op te zoeken. Toevallig heb ik laatst met een etentje ook een diner playlist opgezet, haha! Vroeger deed ik dit altijd met zo’n zender van UPC, ‘Dinner music’ haha!

Wat is je favo afspeellijst?

Ik heb er 3: A Walk Alone (luisterde ik veel in Vietnam), Home Sweet Home en Fun Workout! Hier zitten enorm veel fijne bangers in om lekker op te sporten.

Welke playlists heb je online staan?

Ga ik dit vertellen? JA! Ik heb het hele Purpose album van Justin Bieber offline staan en de Fun Workout. Vaak zet ik een playlist op offline als ik van plan ben lang te gaan lang te gaan luisteren in bijvoorbeeld de auto dus, en als ik thuis ben zet ik hem vaak weer uit. Ik heb niet zoveel ruimte op m’n telefoon, haha!

Download/koop je nog muziek op je telefoon sinds je Spotify hebt?

Nooit meer! Zelfs m’n heilige Drake – Nothing Was The Same album is na jaren verdwenen. Sorry Drake, I need my space man!

Luister je liever naar de radio of gebruik je liever Spotify?

Soms is de radio wel leuk hoor, op het werk, maar de reclame en het geouwehoer irriteert zo snel! Maar je mist soms wel het nieuws, als je een hele dag heb geSpotified (bestaat dit?) zit je wel een beetje in een grot.

Gebruik je wel eens privé sessies?

Niet echt, ik zie het andere mensen wel eens doen, maar ik schaam me niet echt voor wat ik luister haha! Ik sta er ook niet echt bij stil dat andere mensen het kunnen zien trouwens… jij wel?

Wat is je laatst geluisterde nummer?

Toen ik vanavond in de tram stond luisterde ik England Skies van Shake Shake Go. Erg fijn liedje! Ontdekt door 1 van die playlists trouwens.

Ik hoop dat je het leuk vond om deze nieuwe tag te lezen! Ik ga een paar lieve meiden taggen maar je mag hem natuurlijk ook overnemen, link mij dan even! Dan kom ik bij je kijken, vind ik leuk!

Ysanne, Charelle, Sher, Inge en Kelly, ik tag jullie om deze tag in te vullen, als je Spotify gebruikt 🙂

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...