Het is alweer veel te lang geleden dat ik persoonlijke fotootjes deelde met jullie! We duiken weer even in de afgelopen week, maar helaas heb ik met de kerstdagen bijna geen foto’s gemaakt. Ik was lekker offline en telefoonloos en to be honest, dat was best fijn.

Vorige week zondag voelde ik me niet zo fit en maandag maakte ik daarom een vitaminebom, in de hoop dat de verkoudheid de kop in gedrukt werd.

IMG_3838

Helaas mocht het niet baten want na een slapeloze nacht met koorts, was ik dinsdag ziek. Ik ging om 7 uur ‘s ochtends al heet douchen en erna stomen, zodat de boel een beetje los kwam. Gelukkig kon ik hierna een uur of 3 slapen. Ik moest echt even neusspray halen en nam wat troostvoer mee. O ja, en krijg jij ook altijd zulke schrale lippen van verkouden zijn?

IMG_38481

De vriendin van een collega werkt bij onderstaand bedrijf en zij had een monstertje meegegeven van een product wat goed schijnt te werken voor psoriasis! Mega lief.

IMG_3846

‘s Middags ging ik in bad en ik maakte voor Poesie een bedje in de wasbak. Uiteindelijk viel ze hier in slaap, was zo schattig!

IMG_3842

De volgende dag trakteerde ik op kantoor op deze gezellige donuts, om goed te maken dat m’n collega’s me een hele dag hadden moeten missen 😉

IMG_3901

Ik stond in het eindartikel van Live Life Gorgeous! Dit maakte het hele Etos debacle meer dan goed. Een dikke fuckyou naar alle haters. Bedankt, Martine! Ben mega trots 🙂

IMG_3856

Poes en de kerstboompjes. Obsessed much?

Image-1

Ik ‘vierde’ kerstavond bij m’n broer en ‘s middags gingen we m’n nichtje al ophalen van de KDO. Dat betekende lol maken thuis! Kijk nou wat een knapperd, ze is nu al een fotomodel. En ja, ik ben bevooroordeeld 😀

IMG_3922

Ze voelt zich een hele diva als ze met m’n portemonnee/phone pouch mag spelen. Ja, ik heb hem zelf ook 😛 ik heb haar daarom dezelfde voor kerst gegeven. En volgens mij heb ik punten gescoord 🙂

1Image-1

Op eerste kerstdag ontbeet ik alleen met dit! M’n vriend was bij een vriend wezen slapen na het stappen, in het dorp waar ook onze ouders wonen.

 

IMG_3940

 

Ik pakte de cadeaus voor tweede kerstdag met mijn familie alvast in.

IMG_3951

Oh Poes, bedwing jezelf!

 

IMG_3957

Ik deed m’n nagels en m’n make-up. Ik had zoveel tijd vandaag 🙂

IMG_3969

 

 

 

 

 

Eerste kerstdag bij de schoonfamilie was erg gezellig! We waren die avond laat thuis en de volgende ochtend mochten we alweer vroeg aanschuiven bij de brunch met mijn familie. Ik maakte alleen even een foto van het toetje. Geloof me: ik heb het niet allemaal op 😉 het was mega lekker maar m’n ogen waren groter dan m’n maag haha!

IMG_3986

 

Erna pakten we cadeaus uit bij m’n ouders. Ik had een mooie muts gekocht voor m’n vader (met de lootjes) en ik had nog allerlei kleinigheidjes voor de rest van de familie. Ik ben zelf schandelijk verwend met onder andere dit! Verder kreeg ik nog espressokopjes, een heerlijke kruik, een boek over Tim de kat 😀 en een financieel extraatje. ZO fijn en zo lief allemaal!

 

IMG_3992

IMG_4016

Vandaag zijn we naar Dublin vertrokken om daar NYE te vieren. Wat ben ik een mazzelkont zeg, walgelijk 😀

Wat waren jouw hoogtepunten deze week? <3