Elk jaar komen in december dezelfde vragen naar boven. Wat ga je doen met kerst, wat trek je aan en wat ga je vervolgens doen met oud en nieuw? Meestal heb ik dezelfde outfit voor 1 kerstdag en O&N. Ik had al – zonder hoop – ergens een peplum top besteld waarvan ik wist dat ie toch niet zou passen. De elasticiteit was ver te zoeken. Can’t blame a girl for trying. Maar alsof ze het aanvoelden, kreeg ik een mail van MS Mode. Je leest het goed! Ik moest ook even mezelf knijpen. Ik mocht van MS Mode een Little Black Dress uit de feestcollectie uitkiezen. En het leukste? Ik kreeg er nog een prachtig kanten vest bij ook. Ben je er klaar voor? Hier komt namelijk een hele kerstige outfitpost!

DSC09733 DSC09735

MS Mode heeft kleding vanaf maat 40. Sinds een tijdje zijn ze bezig met het verjongen van de collectie, waardoor het ook voor vollere vrouwen van mijn leeftijd een stuk leuker is om daar te shoppen! In mijn oude straat zat een winkel van MS Mode en ik liep hier af en toe binnen. Ik had een aantal items van deze winkel, maar tegenwoordig hebben ze veeeeel meer mooiere dingen. Ik kon dus ook met moeite kiezen uit de feestcollectie πŸ™‚ maar uiteindelijk koos ik dit (best wel strakke, maar toch gepaste) mouwloze jurkje met gouden neklijn.

DSC09766

De little black dress heeft een licht bloezend effect wat ideaal is om eventuele hobbels en bobbels in de buikarea te verbergen, hallelujah. MS Mode vindt dat vrouwen zich goed moeten voelen in de kleding die ze dragen, en ik zal je vertellen: ik voel me top in dit jurkje. Sexy maar toch netjes, daar hou ik van.

DSC09819

Dit vest heeft me aangenaam verrast. Ik zou zoiets nooit zelf kopen, maar nu ik het aanheb denk ik: waarom niet? Het is prachtig, feestelijk en chic! Ik zal het nog vaker combineren in een post, want ik denk dat dit ook met niet-feestelijke kleding prima te combineren is.

DSC09743

DSC09870 DSC09867

Deze schattige kerstboom oorbelletjes komen bij de H&M vandaan, evenals de lipstick! Hoe mooi is die? De eyeliner is van Make-up Revolution, de kleur Baddest Blue. Nooit geweten dat een oogpotlood zo goed kon blijven zitten.

DSC09886Β Β  DSC09805

De ringen en haarspeld komen ook van H&M. De schoenen zijn van Clarks! Ik heb deze al heeeeel lang, ze zijn niet al te hoog en blijven mooi.

DSC09879

MS Mode heeft een hele mooie campagne gelanceerd: #curvepower. Deze campagne staat trouwens helemaal los van deze review, maar ik vond het een mooi initiatief en wilde het daarom wel benoemen. Ze brengen hier een ode aan de curvy vrouw en geven ze een stem! Je kan er hier meer over lezen en hun prachtige filmpje checken.

DSC09742

Ik ga dit jurkje zeker weten dragen met Oud en Nieuw (wat ik trouwens in Dublin ga vieren!) en het vest gaat sowieso ook mee in de koffer. Ik heb even getwijfeld over tweede kerstdag, wanneer ik ga brunchen. Ben ik dan niet te overdressed? Maar hoezo overdressed! Ik ga deze little black dress gewoon rocken, het is tenslotte een feestdag πŸ™‚

Wat ga JIJ doen met Oud en Nieuw?

Dit product heb ik ontvangen ter review.