Little black dress

Elk jaar komen in december dezelfde vragen naar boven. Wat ga je doen met kerst, wat trek je aan en wat ga je vervolgens doen met oud en nieuw? Meestal heb ik dezelfde outfit voor 1 kerstdag en O&N. Ik had al – zonder hoop – ergens een peplum top besteld waarvan ik wist dat ie toch niet zou passen. De elasticiteit was ver te zoeken. Can’t blame a girl for trying. Maar alsof ze het aanvoelden, kreeg ik een mail van MS Mode. Je leest het goed! Ik moest ook even mezelf knijpen. Ik mocht van MS Mode een Little Black Dress uit de feestcollectie uitkiezen. En het leukste? Ik kreeg er nog een prachtig kanten vest bij ook. Ben je er klaar voor? Hier komt namelijk een hele kerstige outfitpost!

DSC09733 DSC09735

MS Mode heeft kleding vanaf maat 40. Sinds een tijdje zijn ze bezig met het verjongen van de collectie, waardoor het ook voor vollere vrouwen van mijn leeftijd een stuk leuker is om daar te shoppen! In mijn oude straat zat een winkel van MS Mode en ik liep hier af en toe binnen. Ik had een aantal items van deze winkel, maar tegenwoordig hebben ze veeeeel meer mooiere dingen. Ik kon dus ook met moeite kiezen uit de feestcollectie πŸ™‚ maar uiteindelijk koos ik dit (best wel strakke, maar toch gepaste) mouwloze jurkje met gouden neklijn.

DSC09766

De little black dress heeft een licht bloezend effect wat ideaal is om eventuele hobbels en bobbels in de buikarea te verbergen, hallelujah. MS Mode vindt dat vrouwen zich goed moeten voelen in de kleding die ze dragen, en ik zal je vertellen: ik voel me top in dit jurkje. Sexy maar toch netjes, daar hou ik van.

DSC09819

Dit vest heeft me aangenaam verrast. Ik zou zoiets nooit zelf kopen, maar nu ik het aanheb denk ik: waarom niet? Het is prachtig, feestelijk en chic! Ik zal het nog vaker combineren in een post, want ik denk dat dit ook met niet-feestelijke kleding prima te combineren is.

DSC09743

DSC09870 DSC09867

Deze schattige kerstboom oorbelletjes komen bij de H&M vandaan, evenals de lipstick! Hoe mooi is die? De eyeliner is van Make-up Revolution, de kleur Baddest Blue. Nooit geweten dat een oogpotlood zo goed kon blijven zitten.

DSC09886Β Β  DSC09805

De ringen en haarspeld komen ook van H&M. De schoenen zijn van Clarks! Ik heb deze al heeeeel lang, ze zijn niet al te hoog en blijven mooi.

DSC09879

MS Mode heeft een hele mooie campagne gelanceerd: #curvepower. Deze campagne staat trouwens helemaal los van deze review, maar ik vond het een mooi initiatief en wilde het daarom wel benoemen. Ze brengen hier een ode aan de curvy vrouw en geven ze een stem! Je kan er hier meer over lezen en hun prachtige filmpje checken.

DSC09742

Ik ga dit jurkje zeker weten dragen met Oud en Nieuw (wat ik trouwens in Dublin ga vieren!) en het vest gaat sowieso ook mee in de koffer. Ik heb even getwijfeld over tweede kerstdag, wanneer ik ga brunchen. Ben ik dan niet te overdressed? Maar hoezo overdressed! Ik ga deze little black dress gewoon rocken, het is tenslotte een feestdag πŸ™‚

Wat ga JIJ doen met Oud en Nieuw?

Dit product heb ik ontvangen ter review.

40 comments

 1. Dina schreef:

  Het staat je echt heel mooi Margo! Wat een leuk vooruitzicht trouwens, naar Dublin.. Eventjes er tussenuit, zo fijn! Ik heb geen idee wat ik ga doen met oud en nieuw, ik vind er niet zo heel veel aan eigenlijk hihi. πŸ˜›

 2. Charelle schreef:

  Oh wat een leuk setje zo, staat je echt heel goed! En veel plezier in Dublin, lijkt me echt super mooi daar. Die staat wel boven aan mijn ‘wil ik nog heen’-lijst denk ik. ^^

 3. Sandra schreef:

  Wauw Margo!! Wat zie je er geweldig uit. Even serieus… Γ©cht waar! Het jurkje, je vest, je haar en maje-up, echt alles ziet er zo leuk uit bij elkaar. Zeker aan doen hoor tijdens de brunch! Super tof ook dat je met oud&nieuw in Dublin bent. πŸ™‚

 4. Laura schreef:

  Wat een gave outfit! Staat je echt super mooi en is heel erg feestelijk. Hele mooie foto’s ook!

 5. Anna schreef:

  Wat een prachtige foto’s. Je straalt helemaal <3. Echt heel leuk! En super mooie outfits – ready voor de feestdagen. Fijn weekend!

 6. evelien schreef:

  WAUW! Wat een prachtige foto’s, wat leuk ook bij die kerstboom! Ik vind ze in ieder geval echt super mooi, en wat heb je een leuk jurkje aan! Het staat je leuk!

  Liefs! Evelien

 7. Jenn schreef:

  Erg leuk, staat je super! Ik heb mijn kerstoutfit ook bij M&S besteld, en ik wil het eigenlijk nu al aan in plaats van wachten tot de kerst haha. Hun nieuwe campagne vind ik ook heel mooi.

  1. Margo schreef:

   Oeh ik ben benieuwd wat je hebt geshopt!

 8. Sher schreef:

  Wauw! Staat je echt heel erg mooi!
  Ik vier kerst en oud en nieuw in Engeland. Zitten we nog relatief ‘dichtbij’ elkaar, haha!

  1. Margo schreef:

   Haha, wat leuk, bij je vriend! Grappig idee inderdaad πŸ˜€

 9. Saskia schreef:

  Ohh wat staat je dat super goed!
  Ik heb toevallig bij h&m jurkje gekocht nu alleen nog opzoek naar goed en lekker zittende panty … pff wat is dat altijd vreselijk … ik ben lang en mega bovenbenen en billen! Iemand tips πŸ˜‰

  1. Margo schreef:

   Hey Saskia! Dank je wel πŸ™‚ ik zweer altijd bij de panty’s van de Hema! Die zitten lekker, kriebelen niet en zijn ook voor onze grote billen beschikbaar πŸ˜€ lekker in een grote maat nemen zodat het niet snijdt. Succes met je zoektocht πŸ™‚

 10. Northflix schreef:

  Wat een mooie foto’s en gave outfit!
  En Dublin met oud en nieuw? Ik ben jaloers! Ik blijf gewoon in Friesland dit jaar. Veel plezier!

 11. marieke schreef:

  Ziet er top uit!!!!

 12. Wat een leuke outfit! En prachtige foto’s!

  1. Margo schreef:

   Dank je Eilish!

 13. ElfiSelfie schreef:

  Wauw, wat een prachtige look! Staat je echt heel mooi!

 14. Pretty! Dat dingetje eroverheen helemaal chique! X

 15. Suzanne schreef:

  Staat je super mooi Margo! <3

 16. Noelle schreef:

  Wow wat een prachtig jurkje, en die vest maakt het echt helemaal af! Ik heb nog nooit echt op M&S mode gekeken, maar ga ik zeker eens doen. Ik heb geen LBD in mijn kast, shame on me! Maar daar komt gauw verandering in!

  1. Margo schreef:

   Ze zijn tegenwoordig echt wel de moeite waard πŸ™‚ have fun met shoppen!

 17. Julie schreef:

  Je straalt echt helemaal! Welke kleur is dat, je lipstick?

  1. Margo schreef:

   Ik ga het even voor je opzoeken Julie!

   Ben ik weer! Het is Vanitas, nummer 213:)

 18. Inge schreef:

  Wat een prachtig jurkje en het vestje vind ik ook erg mooi! Zoals altijd sta je weer stralend op de foto! Oud en Nieuw in Dublin? Hoe gaaf! Lijkt mij erg vet, ik ben gewoon thuis. Lekker saai πŸ˜‰

 19. Kim schreef:

  Wauw wat zie je er mooi en feestelijk uit! Wat leuk dat je er een vestje bijkreeg dat je normaal niet zo snel zou bestellen, maar wel in de smaak valt. Ik vind hem erg mooi!

 20. Marushi schreef:

  Wat een super mooie outfit zeg. Hij staat je heel goed. Ik vind dat vestje met die kanten mouwen echt mooi! -x-

 21. Jolet schreef:

  Staat je echt mooi! En die combinatie met dat kanten vest is ook echt prachtig!

 22. NailTalk schreef:

  Kan ik eindelijk even reageren! Wauw Margo! Ik voel me gewoon trots ofzo, gek misschien, maar dit is echt zo gaaf. En begrijp wel je gedachten over dat jurkje, maar zo zie je maar, dat als je het niet probeert je ook niet weet hoe ontzettend mooi het je staat πŸ˜€ Prachtige outfit, look en foto’s!!

  1. Margo schreef:

   Ah lieverd! XXX

 23. Hennie schreef:

  Wat staat je dit ontzettend goed! Wow! Je straalt ook helemaal. Terecht.
  Ik heb de M&S lang gemeden omdat ik het een skrikkelijke oudewijvenwinkel vond maar vorige maand kocht ik er een vest. In een sterk verjongde winkel. Geen permanentje meer te vinden dus ze zijn goed bezig! Lekker voordeel is ook dat de maten altijd ruim vallen. Psychisch natuurlijk nooit verkeerd.

  (ik moet en wil veel vaker bij je reageren, hier en ook ‘daar’, maar ik heb het zo druk, net als jij, maar hou van je, hoor!) xx

  1. Margo schreef:

   No worries vriendin, ik begrijp het volledig! Alles op z’n tijd!
   Maar inderdaad, MS Mode gaat lekker he?!

 24. Kelly schreef:

  Wauw deze foto’s kunnen zo in een magazine! Wat een prachtige foto’s en je ziet heel erg mooi uit!

  1. Margo schreef:

   Dank je wel Kelly, wat lief dat je dat zegt :O

 25. Mariska schreef:

  Wat een stralende foto’s, en het staat je echt heel erg goed!

 26. Miriam schreef:

  OEhhh, heel gaaf! Vooral dat vest erbij maakt het echt af vind ik (ben sowieso een sucker voor kant haha)

 27. Tineke schreef:

  Wauw, die jurk is erg mooi en staat je ook ontzettend goed!
  Liefs

 28. Mariska schreef:

  Ik ben veel te laat, maar wat zie je er mooi uit! Prachtige outfit en super mooie foto’s!

  1. Margo schreef:

   Ah dank je wel Maris! Lief van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *