Vorige week donderdag had ik mijn eerste blog event! Ik werd uitgenodigd om samen met mijn vriend naar Only For Men in Ede te komen. Hier mocht mijn vriend een outfit samenstellen – ja denk het ook, dit ging ik doen natuurlijk. Ik las het al bij andere bloggers die ook uitgenodigd waren: voor deze ene keer zal je foto’s van hem zien op mijn blog.

HW1516_bloggers_Ede-16

Foto copyright Only For Men

(Ik dacht trouwens toen ik aan kwam lopen dat die paspop for real was. Ahum.)

Om 18.30 moesten we in Ede zijn. Omdat dit voor ons nog een aardig stukje rijden is, waren we allebei eerder van werk weggegaan. Ik wilde absooooluut niet te laat komen. Ik kan daar helemaal niet tegen. Ik krijg stress, ga snauwen (tegen hem), kortom: ik word er geen beter persoon van. Maar! Stipt half 7 liepen we de Only For Men winkel in Ede binnen, en gelukkig waren we niet de laatste. Fiew.

DSC_0784

Na een praatje en een rondleiding van de manager mochten we ons eigen gang gaan. We mochten een outfit samenstellen van kleding van Tommy Hilfiger (mooi!) en Drykorn (ook mooi!).

DSC_0815

Only For Men is een keten met 12 winkels in voornamelijk het oosten en beetje midden van het land. Niet bij ons in de buurt dus, des te leuker om daar uitgenodigd te worden. Only For Men heeft ook 2 webwinkels en biedt alleen maar topmerken, zowel voor casual kleding als voor zakelijke kleding.

Zo heeft deze winkel een enorme pakken- en overhemdenafdeling. Naast kleding valt hier ook nog meer te krijgen: stropdassen, schoenen, hoeden, sokken – je kan hier eigenlijk volledig gekleed weer naar buiten lopen.

DSC_0752

Only For Men is een prachtige zaak met een fijne sfeer. De mannen krijgen een biertje bij het winkelen (niet alleen bij het event, maar altijd!), ze hebben meerdere koopavonden per week (ideaal) en je wordt goed geholpen.

Op het #dressmyfriend event mochten we van Only For Men een outfit samenstellen, en houden! Helemaal top. Mijn vriend koos een mooie broek en trui van Tommy Hilfiger. Het was niet makkelijk, omdat kiezen moeilijk is πŸ˜‰ en de maten erg snel gingen! Maar na een paar pasrondes is dit de outfit geworden:

DSC_0801

En met broek:

DSC_0817

Excuse the non-existing shoes. Die stonden nog in het pashokje πŸ˜€Β 

Zijn outfit voor kerst is klaar!

Ik vond het superleuk om bij het #dressmyfriend event te mogen zijn! Het was ook leuk om met een aantal andere bloggers te kletsen en om dit eens te ervaren.

Ken jij Only For Men en kom je er wel eens?