Jullie vonden m’n eetdagboek erg leuk, zag ik aan de analytics vorige week! Ik heb er variatie in gegooid zodat jullie niet elke keer hetzelfde moeten lezen, en zo daag ik mezelf nog eens uit, haha. Dit eetdagboek is van gisteren!

Om 8.00 uur nam ik een ontbijtje van 2 gekookte eieren zonder eigeel op 1 speltcracker. Daarna nam ik een passievrucht. Ik dronk er een kop koffie en een glas water bij. Aaaand I was ready to go!

Om 10.00 uur nam ik 2 kleine mandarijntjes en tussendoor dronk ik 2 koppen groene thee en 3 glazen water. Mijn collega’s namen amandelstaaf, maar gelukkig vind ik dat niet lekker dus vond het niet erg om af te slaan.

Om 11.00 uur nam ik 2 rijstwafels met pindakaas en een beetje pure hagelslag. Hallo guilty pleasure! Dit is niet per se heel gezond, maar ik ben erachter gekomen dat dit heus geen kwaad kan. Ik kom hier niet van aan. Omdat mijn motto ‘het leven moet wel leuk blijven is’ gun ik mezelf dit af en toe.

12.30 uur was het tijd voor lunch! Ik nam lekker basic wat rijstwafels met kipfilet en maakte er een dressing bij van YoFresh en kerrie. Love die combinatie! Erna at ik een gele paprika en nog een appel. Ik zat bomvol. Zo kan ik weer even door tot een uurtje of 3! Na de lunch nam ik nog een kop koffie, want ik kakte toch een klein beetje in.

Tja, het blijft maandag. Dat staat garant voor extra honger na de cheatday. Om half 3 nam ik 2 rijstwafels met een plakje 30+ kaas. Vandaag geen groente shakes, maar losse groentes, want naast de paprika bij de lunch at ik een komkommer! Heerlijk vind ik dat. Lekker fris en je zit toch vol.

Om 18.30 was het dinertime! We aten kip uit de oven (met pesto, zo lekker!) en ik bakte (in olijfolie) er zoete aardappeltjes bij. Voor de vitamientjes wokte ik een groene paprika, 1/3 courgette en boontjes.ย  Voor mezelf nog wat extra champignons gebakken, hou ik zo van he.

Als ik er zo op terugkijk, is het weer een goede dag geweest. Dat mag ook wel, na het Sinterklaasweekend ๐Ÿ˜‰ want oh oh wat heb ik lekker veel Sintchocolaatjes op zeg! Maar ik moet het wel altijd weer oppikken op maandag, is m’n eigen regel.

Heb jij ook altijd extra honger op maandag, or is it just me?