Ruitjesbloes, ruitjesbloes. Momenteel is dit m’n favo kledingstuk! Vroeger was dit helemaal houthakkerstijl maar nu kan het gewoon. Ik voel me er lekker casual chill in, en vandaag show ik hem in een outfitje!

Ruitjesbloes

DSC09289

De bloes komt van Primark! Hij is populair, ik hoor een hoop mensen in m’n omgeving die hem ook hebben! Toen ik hem zag dacht ik, goh, niks voor mij, maar let’s go for it. Doe es gek. En ik paste hem en ik dacht JA! Vind ik leuk dit zeg. Zodoende. πŸ™‚

DSC09300

De schoenen heb ik ooit bij Van Haren gekocht. Ik heb ze al maanden maar draag ze zelden.. zonde he?

DSC09292

De jas en broek komen van C&A! DeΒ jas heb ik vorig jaar gekocht, evenals de broek. De broek was toen te strak en hij zit nu heerlijk haha!Β De jas is nu ietwat te groot, maar hij is nog heel fijn bij koude winderige dagen zoals deze shoot-dag. Die capuchon komt goed van pas! Hoe mooi m’n Vietnamese jas ook is, hij heeft geen capuchon πŸ˜‰ En hoewel bontkragen natuurlijk wel een beetje geweest zijn, vind ik deze heel mooi en in dit geval gaat comfort (lees: elke ochtend een droog hoofd) toch wel voor fashion πŸ˜€

Outfit shoot bloopers!

Want oh yes, it was windy. Het bewijs is hier haha!

DSC09276

Die harenΒ in je lipgloss, vreselijk πŸ˜‰ ik wilde ze jullie niet onthouden.

Heb jij ook zo’n comfortabele ruitjesbloes in je kast hangen?

Foto’sΒ doorΒ mijn favo fotograafΒ May!