Chille outfit met ruitjesbloes

Ruitjesbloes, ruitjesbloes. Momenteel is dit m’n favo kledingstuk! Vroeger was dit helemaal houthakkerstijl maar nu kan het gewoon. Ik voel me er lekker casual chill in, en vandaag show ik hem in een outfitje!

Ruitjesbloes

DSC09289

De bloes komt van Primark! Hij is populair, ik hoor een hoop mensen in m’n omgeving die hem ook hebben! Toen ik hem zag dacht ik, goh, niks voor mij, maar let’s go for it. Doe es gek. En ik paste hem en ik dacht JA! Vind ik leuk dit zeg. Zodoende. ๐Ÿ™‚

DSC09300

De schoenen heb ik ooit bij Van Haren gekocht. Ik heb ze al maanden maar draag ze zelden.. zonde he?

DSC09292

De jas en broek komen van C&A! Deย jas heb ik vorig jaar gekocht, evenals de broek. De broek was toen te strak en hij zit nu heerlijk haha!ย De jas is nu ietwat te groot, maar hij is nog heel fijn bij koude winderige dagen zoals deze shoot-dag. Die capuchon komt goed van pas! Hoe mooi m’n Vietnamese jas ook is, hij heeft geen capuchon ๐Ÿ˜‰ En hoewel bontkragen natuurlijk wel een beetje geweest zijn, vind ik deze heel mooi en in dit geval gaat comfort (lees: elke ochtend een droog hoofd) toch wel voor fashion ๐Ÿ˜€

Outfit shoot bloopers!

Want oh yes, it was windy. Het bewijs is hier haha!

DSC09276

Die harenย in je lipgloss, vreselijk ๐Ÿ˜‰ ik wilde ze jullie niet onthouden.

Heb jij ook zo’n comfortabele ruitjesbloes in je kast hangen?

Foto’sย doorย mijn favo fotograafย May!

25 Comments

 1. Ik vind jouw outfitfoto’s altijd zo mooi om te zien! ๐Ÿ™‚ Je hebt er duidelijk plezier in!

  En nu over de outfit zelf, haha. Het staat je hartstikke goed zo’n ruitjesblouse! Je moet de laarsjes trouwens wel vaker dragen hoor, ze zijn zo leuk.

  1. Haha thanks, maar soms denk ik bij het poseren wel ‘kijk ik nou niet heel de tijd hetzelfde?’ maar tot nu toe is het elke keer meegevalen ๐Ÿ˜‰

 2. Oh love it! You rock the look! Ik vind je ruitjesblouse echt zo gaaf! En je schoenen zijn gaaf, mede door de gave kleur! En wat een gave foto’s ook! ๐Ÿ™‚

 3. Deze outfit vind ik je super goed staan! Heel leuk gecombineerd en lekker stoer. Hou ik van! Die laatste foto’s haha, echt leuk die wind als je foto’s moet maken. ๐Ÿ™‚

 4. Ja! Ik ben echt al jaren een ruitjesbloesfan (wow, hipster much! hahaha)
  Ik heb standaard een paar exemplaren in mijn kast hangen.

  Hahaha die bloopers! Fijn dat je ons dat niet wilde onthouden ๐Ÿ˜›

  Het staat je trouwens erg goed!

 5. Haren in je lipgloss XD XD hahaha dat is precies de reden dat ik nooit gloss draag!
  Ik vind je hele outfit mooi. Die blouse!! En die jas, wauw!
  Die laarsjes moet je echt vaker dragen hoor, staan super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *