Cheatday favo’s: bonbons!

We kunnen er lang of kort over lullen, maar iedereen cheat. Of je nou op een streng dieet bent of gewoon gezond leeft: we eten allemaal wel eens iets buiten onsΒ boekje. En ik heb al zo vaak gezegd: dat maakt niet uit! Als je het doet, doe het dan goed en geniet er lekker van. Cheaten hoort net zo goed bij het afvallen als sporten. Dus vandaag neem ik jullie mee in mijn eerste cheatday favo: chocola. Even better: bonbons.

Want hoewel ik gezond eet en veel sport, is er altijd 1 dag in de week dat ik gewoon lekkere dingetjes eet. Vaak op zondag, en een vast onderdeel van het cheaten zijnΒ chocoladekoeken of M&M’s. Afgelopen zondag zelfs allebei, maar daar praten we niet meer over.

DSC_0635

Maar nu heb ik een nieuwe liefde, en dat zijn de bonbonnetjes van de BonBonFactory. Ik mocht van hen een doosje vol met verrassende bonbons samenstellen en ik kreeg deze + nog allemaal andere lekkerigheidjes thuisgestuurd. Hallo heaven!

Het te gezellige pakketje bevatte mijn eigen doosje bonbons, 3 Kisses, nougat en zakjes chocola waarmee je je eigen chocolademelk kan maken (maar ze zijn ook lekker om gewoon los op te eten).

DSC_0744

Het doosje bonbons kan je zelf samenstellen in de shop van de Bonbonfactory. Er passen 16 stuks in een doosje en de smaken zijn allemaal origineel! Zo koos ik bijvoorbeeld voor 2 bonbons met Bailey’s smaakΒ en nam ik voor m’n vriend 2 bijzondere met whiskey smaak. De namen van de chocolaatjes zijn trouwens ook echt te leuk: Ama-Really? met amarettosmaak –Β Cara-mmmelty met natuurlijk, caramel en wat dacht je van A Berry Sweet Day, met vanille en framboos?

DSC_0727

DSC_0639

Zo leuk, die schattige kaartjes met serveersuggesties erbij. Hou ik van, net even die extra aandacht!

DSC_0716

De lekkere kisses kwamen in 3 smaken! Kokos, iets zoetigs fruitigs (ik kon het niet plaatsen!) en toffee. Die zijn er al wel allemaal aangegaan πŸ˜‰

Het samenstellen van de doos is een toffe ervaring op zich. Als webdesigner en nerd ben ik een sucker voor mooie sites met leuke snufjes. De BonBonFactory heeft het beide. Een leuke vrouwelijke huisstijl en een super tof bestelsysteem: als je een chocolaatje uit wil kiezen, klik je hem aan en hij verschijnt in je virtuele bonbondoosje. Meeega leuk, m’n collega’s (mede-nerds) werden er ook enthousiast van!

DSC_0682

Je kan ook de kleur van het doosje nog zelf bepalen. Ik koos voor roze, maar er is ook een zilvergrijze en zwarte versie beschikbaar.

DSC_0724

Je kan bij de BonBonFactory ook eenΒ abonbonnement nemen. Een abonbonnement ja. En abonnement op bonbons. Dat betekent dus elke maand chocola door je brievenbus. Uitvinding van de eeuw!

Binnenkort komt er een video online waarin ik de bonbons proef! Dus over de smaken verklap ik nog niks πŸ™‚ Stay tuned!

Wat is jouw favoriete cheat?

14 Comments

  1. Wat een vrolijke bonbons! En die serveersuggesties zijn inderdaad net dat extraatje wat het leuk maakt. Ze zien er heerlijk uit, dus ik ben benieuwd naar jouw ‘smaakvideo’. πŸ™‚

  2. Een abonnement op chocola, dat ken ik wel. Ik ben niet zo gek op bonbons in het algemeen omdat de vulling vaak heel zoet is. En ik ben een beetje allergisch voor producten die ‘een vrouwelijke huisstijl’ hebben.. πŸ˜›
    Gelukkig heb ik hele lekker chocola in huis, en er is altijd Quality Street, waarbij ik precies weet welke ik echt lekker vind en welke ik aan gasten moet slijten πŸ˜€

  3. Oh zooo lekker, live is like a box of chocolat toch? Doe mij dan maar deze. Ze zullen vast goed smaken, maar zien er daarnaast ook super moooi uit! (ook niet geheel onbelangrijk).

  4. Oeh wat ziet dit er mega lekker uit! Ik ben nu ook heel benieuwd naar de shop, ik ga zo gelijk even kijken. Zelf heb ik niet echt een cheat snack. Het voelt zo gek om het te omschrijven als cheaten, dus ik eet gewoon bijna elke dag chocola πŸ˜‰
    – X Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *