Het is alweer een tijdje geleden dat er nagellak verscheen op de blog! Daarom heb ik er meteen een pareltje bij gepakt, Marc Jacobs Glinda. Een cadeautje wat me zeer dierbaar is want ja, glitter. Al na 1 laag! Moet je nagaan als er 2 opzitten…

DSC_0431

Glinda is een glitterlak met een blanke basis maar omdat de glitterdichtheid zo hoog is, komt er alleen puur glitter uit het flesje.

DSC_0477

Door die vele glitters is het wel een stroperige pasta. Maar dat doet niks af aan de droogtijd: binnen no-time is hij droog en eigenlijk ben je dan wel klaar. Maar voor de zekerheid heb ik er nog een tweede opgedaan en dan krijg je dit shiny resultaat!

DSC_0481

De zwarte nagellak is Stiletto van Revlon: quelle contrast, deze was maar een paar euro bij de Action 😉

DSC_0487

Ben jij bekend met de beauty producten van Marc Jacobs?