Selecteer een pagina

XS REVIEW | Marc Jacobs Glinda

23 november 2015

Het is alweer een tijdje geleden dat er nagellak verscheen op de blog! Daarom heb ik er meteen een pareltje bij gepakt, Marc Jacobs Glinda. Een cadeautje wat me zeer dierbaar is want ja, glitter. Al na 1 laag! Moet je nagaan als er 2 opzitten…

DSC_0431

Glinda is een glitterlak met een blanke basis maar omdat de glitterdichtheid zo hoog is, komt er alleen puur glitter uit het flesje.

DSC_0477

Door die vele glitters is het wel een stroperige pasta. Maar dat doet niks af aan de droogtijd: binnen no-time is hij droog en eigenlijk ben je dan wel klaar. Maar voor de zekerheid heb ik er nog een tweede opgedaan en dan krijg je dit shiny resultaat!

DSC_0481

De zwarte nagellak is Stiletto van Revlon: quelle contrast, deze was maar een paar euro bij de Action 😉

DSC_0487

Ben jij bekend met de beauty producten van Marc Jacobs?

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Zwanger in corona-tijd: hoe is dat voor mij?

Wanneer deze blog online komt, ben ik alweer aan het eind van m'n 28 weken zwangerschap. Waar ik het in het begin zooooo traag vond gaan, vliegt de tijd nu voorbij. Ik weet wel waarom ik het langzaam vond  gaan in het begin: ik mocht het aan niemand vertellen! En toen...

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...