Sinds deze zomer heb ik m’n eigen autootje! Mijn kleine bakkie is niet van heel veel gemakken voorzien (hij heeft elektrische ramen en deurvergrendeling, maar daar houdt het wel bij op) maar hij en ik hebben toch een goede band opgebouwd. Ik richtte hem in met diverse lipglossjes, oorbellen, flesjes drinken en een lekker geurblokje van Rituals.

Toch miste er nog iets.

Toen ik van Mobilefun een accessoire voor mijn telefoon mocht uitkiezen, wilde ik natuurlijk wel slim zijn. Ik wilde iets uitkiezen wat ik ook echt nodig had. Hoesjes bestel ik altijd uit China en omdat ik net mijn nieuwe iPhone 6S  had, had ik die bestelling al gedaan. Slim zijn, slim zijn.. een telefoonhouder it is. Dat miste ik nog in m’n leven. Een houder voor in de auto is megahandig en ik zal je vertellen waarom.

1. Je kan je navigatie ook zien, in plaats van alleen horen

Want weet je, als ik m’n navigatie aanzette, legde ik m’n telefoon neer in 1 van de vakjes van m’n telefoon en luisterde ik alleen naar de stem van mevrouw Google Maps. Het is toch net even wat handiger om ook te kunnen kijken welke afslag je moet nemen, in plaats van in te schatten hoever 150 meter is. I don’t know about you, maar meters inschatten is niet 1 van m’n sterkste punten.

DSC_0391

2. Als je je moeder belt, kan dit nu gewoon handsfree in plaats van met oordopjes

Ik weet niet of het van de wet mag, maar ik reed altijd met oordopjes in om zo via het microfoontje te bellen. Nu kan ik gewoon handsfree en oordopjesfree bellen middels de luidspreker. Ik heb het ook uitgetest en het is ideaal. Niet als ik trouwens 120 rijd met m’n Seicentootje, dan maakt hij meer herrie dan een gemiddelde trekker en heeft handsfree bellen niet meer zoveel zin.

iPhone 6S autohouder

3. Als je geen zin hebt in die radioreclames, kan je gewoon Spotify aanzetten
(en je telefoon op z’n hardst) 

Heerlijk is dat. Je eigen favoriete muziek luisteren. Ik heb altijd fases dat ik 1 playlist helemaal te gek vind en die non-stop wil luisteren. Ik heb ook een gare autoradio – hij onthoudt geen zenders – en als er een stom liedje is, moet ik altijd weer zoeken naar een ander. Dat is toch flut? Gewoon lekker Spotify aan, telefoon op z’n hardst en meebrullen maar. Nu m’n telefoon hangt, geeft hij goed geluid. Voordat ik de autohouder had legde ik hem nog wel eens op m’n stoel en dan gleed hij heen en weer tijdens bochten, onder m’n tas, van de stoel af..

Tja. Ik was dus nogal een improviseur tijdens het autorijden, dat hoor je wel weer. Maar nu ben ik een een beetje geprofessionaliseerd and it feels good.

Deze telefoonhouder is universeel voor de grotere telefoons, tussen de 55 en 80mm breed. Je klikt hem in de ventilator en je kan de houder locken, zodat je telefoon er niet tussenuit glijdt. 

Heb jij ook zo’n handig ding in de auto?

Dit product heb ik ontvangen ter review.