XS REVIEW | Antibacteriële zeepdispenser

Ik vertelde je al eerder dat ik een enorme nerd ben. Ik mag steeds vaker WordPress vragen beantwoorden bij (blog)vriendinnen, ik kan oprecht blij worden van een mega hip nieuw snufje op m’n telefoon en trouwens, sowieso, telefoons. In huis staat ook van alles wat het leven makkelijker maakt: een Sonos, een Apple tv, allemaal hippe keukenapparaten (waar ik geen ruimte voor heb, maar ok): ik hou ervan. Toen ik van tech66.nl een gadget mocht uittesten was ik als een kind zo blij. Gelukkig gaven ze me wat dingen waar ik uit kon kiezen, anders had ik nu nog zitten twijfelen. Iets voor de kat? Iets voor op het balkon? Of iets voor… *error*

Ik heb hier even over nagedacht voordat ik deze keuze maakte. Ik wil natuurlijk iets waar ik iets aan heb – iets praktisch, niet alleen voor de heb. Dus ik koos voor deze zeepdispenser. Hij werkt op batterijen en met infrarood – like omgwtf? Hoe hip is dit?

Thuis is dit een leuk hebbedingetje, maar op kantoor is dit een ideale gadget. Vooral voor mij als semi-smetvrezer. Ik werk in een bedrijvenverzamelgebouw en dus delen we een toilet. Als ik op het toilet zit en ik hoor een andere vrouw zonder haar handen te wassen de toiletruimte verlaten, word ik al onpasselijk. Hoe kan je nou niet je handen wassen? Ik open dan altijd de deur met een papieren doekje want gatverdamme, ik wil geen plasbacteriën en ik wil ook graag griep voorkomen. Want het heerst als een gek momenteel en het verspreidt zich zo snel!

DSC_0275

In deze hele fancy zeepdispenser past ongeveer een halfje van deze dispenser van de Lidl. De batterijen moeten onderin (doe dit eerst, anders loopt alles op je kleding *vertel ik uit ervaring* en doe erna pas de zeep erin) en het aan/uit-knopje zit bovenop.

Als hij aanstaat, kan je je hand voor het sensortje houden en er loopt vervolgens een perfecte hoeveelheid zeep uit. Je mag me gerust weer een nerd noemen, maar ik werd best wel wild van deze werking. Ik heb er vlug een filmpje van gemaakt en aan m’n collega’s laten zien, I kid you not.

DSC_0284

Kijk eens wat een actiefoto!!

De werking van deze fancy dispenser is simpel maar doeltreffend. Ik vind dit de ideale kantoor gadget. Ik zie dit item ook nog wel staan in een huis met 3 snotneuzen! Letterlijk dan natuurlijk. Maar voor op kantoor des te meer, want wist je dat een toetsenbord belachelijk veel bacteriën bevat? Die worden overal verspreid door je kantoor en nou ja, do the math. Ik besef dat ik klink als een enorme bacterievrezer en dit valt eigenlijk echt wel mee, maar ik probeer wel uit alle macht een heftige verkoudheid of griep te voorkomen. Want daar heeft niemand zin in 🙂

Dit product heb ik ontvangen ter review

7 Comments

  1. Wat een mooie kleur heeft de zeepdispenser! Ik vond dat altijd zo’n mega smerig idee op kantoor, dat van die toetsenborden (EN DE MUIS). Wij hadden nooit vaste werkplekken en zaten dus iedere dag op een andere plek. Iedere ochtend weer hetzelfde verhaal; kruimels brood en shag uit het toetsenbord tikken om daarna de boel eerst maar eens te desinfecteren. Sommige mensen hebben er trouwens helemaal geen problemen mee, blijkt. BRRR.

  2. Wat een mooie kleur en handig ding! Ik vraag me af of hij niet gaat verkleuren enzo. Ik had er afgelopen zomer een van de ikea en die ging helemaal afgeven waardoor de zeep zwart werd.. niet zo handig en fris haha.

  3. De kleur is prachtig! Hier ook een semi-smetvreespersoon. De rillingen lopen mij al over de rug als ik je verhaal hoor. In Zweden had ik ook zo’n zeepdispenser op batterijen. Wel zo prettig, hoef je niet met je vieze handen eerst op het pompje te duwen. Ik wil er op mijn eigen plek (als die ooit nog komt 😉 ) ook eentje, zo fijn! En op kantoren is het inderdaad ook geen overbodige luxe..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *