Video: Shoplog Vietnam

Ik heb hem een maand geleden opgenomen, toen alles nog vers was en ik nog een flinke bruine smoel had. Nu eindelijk tijd gevonden om hem te bewerken en te publiceren! Hier is mijn allereerste video. Have fun enne, iets met een duimpje?

12 Comments

  1. Yesh, hij staat online hoor! Ik vind hem leu-heuk, maar dat wist je al! Ik krijg spontaan zin om mijn ‘backpackersbroek’ nu uit de kast te halen en er vandaag in te gaan wonen.

  2. De giraffe cadeau voor je nicht vind ik heel schattig. Ik kan wel voorstellen dat je even moet wennen om een youtube video te hebben. Ondanks dat je geen professional ben met slechte belichting vind ik dat je goed gedaan hebt hoor.

  3. Yay goed dat je hem online hebt gezet, ik had hem gisteren al bekeken! Je mini snapchat vlogs zijn altijd al zo leuk, dus ik verwachtte niet anders dan dat dit ook in de smaak zou vallen 🙂
    Wat een mooie aankopen zeg. Vooral die espadrilles, lijkt me heerlijk op maat gemaakt.

  4. WAT BEN JIJ LEUK! 😀 Nee maar écht! Ik heb hier zitten lachen en grijzen (en nee ik lach je echt niet uit, want ik Inge op film is geen goed idee. Ik herhaal: is geen goed idee). Wat een leuke dingen heb je gekocht en ik hou van jouw accent. “Ik ga hem [jas] niet aantrekken hoor jongens, want dan wordt het hier een modeshow van likmeverssie”. Echt chapeau Margo! (Hé, dat rijmt!)

    1. Ohhh stahp it you! Ik bloos ervan. Tuurlijk is dat wel een goed idee, gewoon doen 😛 ook al moet je er een maand over nadenken zoals ik haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *