Op een avond in Vietnam, toen ik enorm last had van m’n blaasontsteking, besloot ik veel thee te gaan drinken. Want van thee ga je lekker plassen en ik had dat nodig. We gingen eten bij backpackcafé Gecko en ik bestelde me een theetje! Dat was by far het lekkerste theetje wat ik ooit op had.

Daarom kwam ik op het idee om een lekker thee inspiratie artikel te maken! Originele, scherpe smaken komen aan bod en verwarmen jou vast heerlijk in de herfst!

Groene thee met honing en kaneel

Dat was dus de lekkere thee die ik daar bestelde. Ik heb hem geprobeerd na te bootsen, maar het is onmogelijk. De kaneel is daar zo vers, zo goed van smaak.. het stokje wat ik hier had, komt er niet eens bij in de buurt. Maar toch is het wel erg lekker en leuk om uit te proberen.

De groene thee is meegenomen uit Vietnam en heeft een hele bittere smaak. Natuurlijk kan je ook gewoon groene thee uit een zakje gebruiken!

DSC_0208

Pepermuntthee met anijs

Ik mag lekker de eer aan mezelf houden bij deze: ik heb hem zelf verzonnen! Ik heb een vers potje pepermuntthee en ik vond dit prima passen met anijs. Ik ben dol op anijs. Zo lekker droppig, hmm.

DSC_0221

Verse gemberthee met limoen

Als je van pittig houdt! Snij wat gember in partjes en laat er zo je thee van trekken. Ik dronk dit voor het eerst in Vietnam als ijsthee maar ik vond het wel heeeel pittig. Dus ik deed er wat limoen bij om er een iets mildere smaak aan te geven. Erg lekker!

Gemberthee met limoen

Ben jij ook zo’n theemuts? 😉