Mijn feel-good outfit

Ik kocht dus laatst een mega toffe trui. Ik koos er een rokje bij die high-waisted is en ik was me ervan bewust dat dit niet per se heel erg afkledend is voor mijn figuur. Maar ik voel me er goed in en het zette me aan het denken.

DSC09188

De trui en het rokje komen van Forever21 (m’n nieuwe favoriete winkel for life). De armband is van H&M.

DSC09202

Laatst las ik een blog van iemand die zei dat, omdat ze ‘dik’ was (was ik het niet mee eens) ze normaal nooit jeans droeg. Ik voelde me hier door geraakt en heb hier ook op gereageerd. Je moet dragen wat je wil, je moet dragen wat je mooi vindt en waar je jezelf mooi in voelt!

DSC09219
DSC09215

Niet wat de standaard is, niet wat de maatschappij van je verwacht. Nee, wat jij vindt. Dat is belangrijk. Daarom droeg ik deze outfit ook. Ik voel me er goed in. En hij is comfortabel. Mijn feel-good outfit.

Weet je, anderen hoeven het niet mooi te vinden. Ik vind het mooi en ik voel me er fijn in. Draag die jeans, show off your curves. Of hij nou gebleekt is, denim of grijs: als jij het mooi bij jezelf vindt staan, dan moet je het dragen. Voel je je er ongemakkelijk in? Dan niet doen! Punt uit.

DSC09201

Deze mega fijne omslagdoek/sjaal/vest komt van fliex.nl. Ik mocht een item uitkiezen van deze groothandel en ik ben dol op dit soort omslagdoeken! Ik heb al jaren een witte omslagdoek en elke winter trek ik die weer tevoorschijn. Ik vind het leuk dat ik nu ook keuze heb uit een roze, en vooral zo’n lief kleurtje. Hij past bij zoveel! Ik heb hem ook al gedragen bij een grijs jurkje en dat maakte het juist wel chic.

DSC09234

De omslagdoek kan je op meerdere manieren dragen en dat maakt hem zo fijn. Heb je het koud? Sla hem om. Wil je het meer als accessoire? Draag hem dan als vest langs je lichaam. Je kan hem ook mooi over je jas draperen of jezelf er helemaal inwikkelen.

feel-good outfit

Moet je kijken hoe huge hij is! Look I’m Batman!

De oorbellies zijn vintage van mama!

DSC09241

De schoenen kende je vast al wel vanuit m’n eerdere blogs. Ik wilde ze niet per se aan doen bij deze outfit, maar May heeft me overtuigd. Ik draag ze ook graag en ze zitten zoooo fijn! Primark dus.

De legging komt van good ol’ Hema!

Foto’s door the incredible ohmaygod

Wat is jouw feel-good outfit? And I’m not talking pyjama’s here 😉

Deze post bevat een artikel wat ik ter review ontvangen heb.

30 Comments

 1. Oooh mag ik mijn pyjama niet kiezen.. ? 🙁 Ehm, dan toch een basic top met mijn nieuwe jeans (want ik kon dus een poos geen jeans dragen en nu heb ik zo’n positiebroek). Die trui is echt heel leuk trouwens met die mouwtjes. De kleurencombi van je outfit is heel vrolijk, dus ik snap wel dat dit een feel good outfit is!

 2. Staat je goed! In mijn familie zegt ook een groot deel altijd dat ze geen spijkerbroeken kunnen dragen omdat ze te ‘dik’ zijn en dat niet staat. Ik ben van mening dat als je jezelf er goed in voelt dat alles je staat. Je bent dan gewoon zelfverzekerder. Mijn feel-good outfit is mijn favoriete jeans met een leuk kleurig topje en mijn lang vest (lang leven Hema).

 3. Hele toffe outfit Marg! Je straalt helemaal. En je hebt helemaal gelijk: je moet dragen waar jij je het fijnste in voelt! Mijn feel good outfit is momenteel een high waisted jeans met een truitje en mijn te grote, te fijne sjaal van de Primark. Haha!

 4. Hele mooie outfit. Je straalt helemaal. Je hebt zeker gelijk, het gaat om wat jij vindt en waar jij je goed in voelt, niet om wat anderen vinden. Het is jammer dat veel mensen niet op die manier (durven te) denken.

 5. Mooie kleuren! Staan je mooi. En dat is te zien op de foto’s. Je straalt!
  Mijn feel good outfit is momenteel een rokje en een legging. Lekker comfy met dit weer haha.

 6. Niet alleen feel good, maar ook loooking good gurl. Wat een leuke kleurtje en je doek is idd heel leuk! Ik zou hem 24/7 meeslepen, het is eigenlijk gewoon een verantwoorde deken die je mag omslaan. Wil ik.

 7. Wauwie, wat een prachtige outfit! En wat straal je mooi. 🙂 Mijn perfecte feel-good outfit? Mmm… Mijn chilltrui met sterren (officieel is het een pyjama, haha) en mijn trainingsbroek met een legging eronder. :’)

 8. Veel meiden zouden een voorbeeld aan jou moeten nemen! gewoon lekker dragen wat je leuk vindt.

  Ik vind het je daarnaast ook heel leuk staan! Ik ben wel een beetje jaloers op je omslagdoek. I want.

 9. wat een leuke trui draag je …de opengewerkte mouwen spreken mij heel erg aan….mijn favoriete feel good kleding zijn een zwarte pantalon ( zit er haast in vastgeroeis, zo fijn vind ik hem en een lekkere fuchsia sweater….

 10. Ik vind het echt een super leuke outfit en wat staat het je goed! Ik ben het ook helemaal met je eens, veel mensen zeggen inderdaad dat je dan beter geen rokje kan dragen omdat het niet afkleed, maar als je jezelf daar goed in voelt kan je gewoon alles dragen. <3

  Liefs! Evelien

 11. Wat een mooi artikel! Ik ben het helemaal met je eens, fuck wat een ander vind, als jij je er maar goed in voelt! Ik heb vaak kleding die een beetje ‘anders’ is dan de gewone mode maar het past gewoon bij me! Dus ik trek het gewoon aan haha. Mijn feelgoodoutfit is mijn grote trui met kleuren die ik als jurk draag met een lekkere warme zwarte maillot eronder. Heeerlijk relax!

 12. Leuk! Staat je goed. En gelijk heb je meid lekker dragen waar jij je goed in voelt. Ik ben de laatste tijd helemaal happy met een high waist jeans. Eindelijk past alles jaaaa alle curves inbegrepen. Want die low waist dingen mannnn daar werd ik sip van hoor. Doe mij maar een vrouwelijke jeans die mijn curves streelt. 😉

  1. Thanks Viv, leuk dat je komt reageren 😀 Ja is dat een leuk ding, zo’n high waist? Waar heb je hem vandaan? ben ook wel nieuwsgierig nu 🙂 Low waist kon ik oooook niks mee! Hij zakte altijd zo af, vond je niet 😉

 13. Looooking good Margo! Je straalt, zo mooi! Goedzo dat je gewoon lekker draagt wat je wilt. Iedereen moet lekker dragen waar diegene zich fijn in voelt. 🙂
  Mijn chillste outfit vind ik een zwarte legging met een veel te groot shirt en een dik vest!

 14. Ik vind het een erg mooi outfit en ik vind het je ook erg mooi staan, maar wat je al zegt; het gaat erom dat jij je er goed in voelt. Wat ik ervan vind maakt eigenlijk geen zak uit. De nadruk ligt tegenwoordig veel te veel op ”wat wel kan en wat niet kan”. Get out of here. Alles kan, zolang jij je er goed in voelt en dat geldt voor iedereen. Groot, klein, dik, dun of er ergens tussenin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *