Mijn feel-good outfit

24 november 2015

Ik kocht dus laatst een mega toffe trui. Ik koos er een rokje bij die high-waisted is en ik was me ervan bewust dat dit niet per se heel erg afkledend is voor mijn figuur. Maar ik voel me er goed in en het zette me aan het denken.

DSC09188

De trui en het rokje komen van Forever21 (m’n nieuwe favoriete winkel for life). De armband is van H&M.

DSC09202

Laatst las ik een blog van iemand die zei dat, omdat ze ‘dik’ was (was ik het niet mee eens) ze normaal nooit jeans droeg. Ik voelde me hier door geraakt en heb hier ook op gereageerd. Je moet dragen wat je wil, je moet dragen wat je mooi vindt en waar je jezelf mooi in voelt!

DSC09219
DSC09215

Niet wat de standaard is, niet wat de maatschappij van je verwacht. Nee, wat jij vindt. Dat is belangrijk. Daarom droeg ik deze outfit ook. Ik voel me er goed in. En hij is comfortabel. Mijn feel-good outfit.

Weet je, anderen hoeven het niet mooi te vinden. Ik vind het mooi en ik voel me er fijn in. Draag die jeans, show off your curves. Of hij nou gebleekt is, denim of grijs: als jij het mooi bij jezelf vindt staan, dan moet je het dragen. Voel je je er ongemakkelijk in? Dan niet doen! Punt uit.

DSC09201

Deze mega fijne omslagdoek/sjaal/vest komt van fliex.nl. Ik mocht een item uitkiezen van deze groothandel en ik ben dol op dit soort omslagdoeken! Ik heb al jaren een witte omslagdoek en elke winter trek ik die weer tevoorschijn. Ik vind het leuk dat ik nu ook keuze heb uit een roze, en vooral zo’n lief kleurtje. Hij past bij zoveel! Ik heb hem ook al gedragen bij een grijs jurkje en dat maakte het juist wel chic.

DSC09234

De omslagdoek kan je op meerdere manieren dragen en dat maakt hem zo fijn. Heb je het koud? Sla hem om. Wil je het meer als accessoire? Draag hem dan als vest langs je lichaam. Je kan hem ook mooi over je jas draperen of jezelf er helemaal inwikkelen.

feel-good outfit

Moet je kijken hoe huge hij is! Look I’m Batman!

De oorbellies zijn vintage van mama!

DSC09241

De schoenen kende je vast al wel vanuit m’n eerdere blogs. Ik wilde ze niet per se aan doen bij deze outfit, maar May heeft me overtuigd. Ik draag ze ook graag en ze zitten zoooo fijn! Primark dus.

De legging komt van good ol’ Hema!

Foto’s door the incredible ohmaygod

Wat is jouw feel-good outfit? And I’m not talking pyjama’s here 😉

Deze post bevat een artikel wat ik ter review ontvangen heb.

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...