Misschien heb je het al op mijn social media langs zien komen: ik ben blog insider voor Live Life Gorgeous! Mega gaaf natuurlijk, ik zat keihard te stuiteren op m’n stoel – en al helemaal toen ik de eerste opdracht zag. Ik kreeg een unit aan Etos make-up! Nou zijn jullie niet volledige make-up looks van mij gewend, maar voor alles moet een eerste keer zijn! Op deze druilerige maandag laat ik jullie mijn eerste look zien (met een korte how-to) met een aantal van de Etos producten: de Christmas Party look!

In het pakket van Etos zaten 10 prachtige producten:

  • primer
  • oogschaduw primer
  • bronzer
  • highlighter
  • mascara
  • lipstick
  • poeder kwast
  • concealer palette
  • oogschaduw palette
  • fixing spray

Ik was het meest benieuwd naar de concealer en de fixing spray, maar ik heb natuurlijk alles uitgeprobeerd en ik ben gecharmeerd geraakt van zoveel meer producten! Ik heb ook nog een video opgenomen, die in de loop van de week online komt.

Etos concealer

Deze Christmas Party look heb ik gemaakt met volgens mij 8 van de 10 producten. Ik ging ze net opschrijven, en toen dacht ik goh, dat zijn er meer wel dan niet 😀 Ik heb alleen de primer en de bronzer niet gebruikt. Ik hou niet van primer in het algemeen. Ik heb hem wel uitgeprobeerd maar ik hou niet van het laagje wat het op m’n gezicht legt. De bronzer vind ik prachtig, maar ik vond bij deze look dat de highlighter voldoende was. Oke, enough talk!

Etos smokey eye palette

Dit is mijn volledige look geworden!

DSC_0147

Make-up map

Ik begon met het wegwerken van m’n blauwe kringen (NODIG!) met het tweede (roze/beige) vakje van de concealer. De rode plekjes op m’n kin en boven m’n wenkbrauwen werkte ik weg met de groene concealer. Vervolgens bracht ik m’n eigen foundation aan (Chanel). Ik gebruikte de Etos poeder kwast om m’n gezicht te matteren met witte poeder. Daarna pakte ik een andere kwast om een beetje kleur op het witte smoeltje te brengen met mijn Rimmel bronzer.

Ik werkte m’n wenkbrauwen bij met een oogschaduwpaletje van Kiko. Erna gebruikte ik de highlighter van Etos! Echt een mega mooie shine. Het is mijn eerste echte highlighter trouwens, en ik vind het een aanwinst in m’n (steeds groter wordende) collectie!

DSC_0641

Toen begon ik aan de eerste grote uitdaging: de smokey eyes! Eerst bracht ik met m’n vinger de eyeshadow primer aan. De eyeshadow primer heeft er voor gezorgd dat mijn look nog steeds zat toen ik om 1 uur ‘s nachts thuis kwam! En dan te bedenken dat ik de oogschaduw om 2 uur ‘s middags heb aangebracht… Winst!

123456

Toen begon ik met een kwastje aan de smokey eyes. Mijn eigen kwast trouwens, niet dit sponsje. Uit het smokey eyes palette heb ik 1, 2, 4 en 5 gebruikt voor m’n oogleden. De zwarte heb ik gebruikt om een poederig lijntje te trekken langs m’n waterlijn.

DSC_0147-eyes

1, de witte kleur, heb ik naderhand extra aangezet in m’n ooghoeken als highlighter. De look was best heftig, dus ik heb besloten er geen eyeliner aan toe te voegen.

DSC_0281

Ik gebruikte 3 laagjes van de Mega Volume Mascara van Etos en op de 1 of andere manier zorgt deze mascara voor een hele open blik! Ik gebruik nooit volume mascara’s eigenlijk, maar ik ben toch wel te spreken over deze. En dat zeg ik niet omdat ik hem heb gekregen 😉 ik was er in het begin zelfs heel sceptisch over omdat hij een borsteltje had, en ik gewend ben met siliconen kammetjes te werken. Maar: a big plus voor deze mascara!

DSC_0199

DSC_0302

Toen volgde de lipstick! De kleur is Vampire Kiss en hij is mega shiny. Ik heb hem een klein beetje afgedept met een wc-papiertje. Ik vind de kleur prachtig en hij is echt precies kerst! Ik heb ontelbaar veel rode lipsticks maar vanwege de fijne structuur en de makkelijke verwijderbaarheid (verzin ik hier weer een woord?) wordt dit wel 1 van m’n favorietjes denk ik.

Erna heb ik de fixing spray gebruikt! Die komt in het filmpje verder aan bod. Ik had alleen aan het eind van de avond een beetje een glimmend voorhoofd, maar dat voorkom je nooit denk ik.

Ik vind dit de ideale Christmas party look! Lekker heftig, lekker knallend. Niet voor een etentje (doei lipstick) maar wel voor een feestje! Een gala, of een goed ouderwets dansavondje maar wel in je nette jurk 😉

Ok en dan nu de hamvraag: Etos, krijg ik de volgende keer een berg anti-rimpel crème? Speciaal gericht op kraaienpootjes please. Jullie hebben m’n adres #zelfspotaan

Hou je ook zo van rode lipstick? En zou jij deze look dragen met Kerstmis?