Budget outfit voor curvy girls

Terwijl ik deze post begin, heb ik nog steeds geen idee wat voor titel ik eraan moet hangen. Moet ik iets doen met fashion? Curvy girl? Plussize fashion? Ik heb geen idee. Want weet je wat het is: als ik naar de foto’s kijk, zie ik heus wel dat ik niet maatje 36 heb. En toch is geen enkel kledingstuk wat ik aan heb uit een plussize winkel of van een plussize afdeling. Laten we het dan maar op curvy houden.

Wil ik daar dan de nadruk wel op leggen? Ik ben nog steeds bezig met afvallen, maar toch zal ik nooit helemaal slank worden. Dus toch denk ik dat curvy wel de goede benadering is. Oke, einde discussie met mezelf. Dan nu over naar de basis van deze post: een outfit!

Mijn Vietnamese jas post scoorde echt enorm goed. Dat vond ik zo tof! Toevallig kreeg ik een dag later een berichtje van oud-klasgenoot May. Zij is een koningin in outfitfoto’s maken en stelde voor om koffie te drinken, bij te kletsen en eventueel wat te shooten. Vet spannend vond ik dat (dat laatste dan, koffie drinken en kletsen is geen probleem) maar ik dacht joh, doe gewoon. Trek wat leuks aan en go.

DSC07182

Ik was zo blij dat May zoveel verstand heeft van dit allemaal. Been zo, schouders naar achter, kin omhoog. Het is maar goed dat zij deze aanwijzingen gaf, anders stond ik er waarschijnlijk bij als een grijnzende hark.

DSC07216

Dit jurkje kocht ik net na de opening van Forever21 in Rotterdam. Ik hou van jurkjes, maar ze moeten wel simpel zijn. Lekker losjes en katoen bij voorkeur. Ik  ben erachter dat ik dit model helemaal top vind. Het is ideaal voor mijn figuur (vind ik zelf). Het benadrukt wat het moet benadrukken, en verhult de rest. Mooi cryptisch he? Deze kostte € 16.

DSC07213

Het jasje/vestje is van H&M en was 1 van m’n fijnste aankopen dit jaar. Hij zit heerlijk en is lekker warm! Volgens mij was hij € 49,95. Niet per se budget, maar een dikke jas is dat natuurlijk nooit.

Vraag me niet waar de ketting van is… Ik twijfel tussen H&M en Primark. Ik draag hem zelden maar vond hem precies bij dit jurkje passen.

DSC07196
DSC07187

DSC07190

De schoentjes zijn van de Primark. Ik hou wel lekker van budget he, zoals je ziet. Maar het probleem met afvallen is, dat je kleren je maar tijdelijk passen. Daarom geef ik er niet teveel geld aan uit momenteel. Toen ik laatst in de Primark was, zocht ik een broek van een paar euro. Want als ik m’n best doe, pas ik hem over 2 maanden toch niet meer. En deze schoentjes waren natuurlijk bijzaak, maar wel heeeel leuk. Deze waren € 16.

DSC07210

Het komt vast niet als een verrassing, maar de hoed komt ook van Primark! Hij kostte € 10. Woohoo, volgens mij heb ik nu wel een titel verzonnen voor deze post.

DSC07185

Budget fashion voor curvy girls

Ken je die momenten? Niet nadenken, maar gewoon doen? Dat heb ik met het plaatsen van deze post. Alleen hoofd-foto’s zijn verleden tijd. Full body pictures baby! En ik vind het niet eens meer eng. Denk ik.

May, thank you so much voor deze foto’s! <3

45 Comments

 1. Wat een super mooie foto’s en de outfit staat je heel mooi! Ik vind dat toch altijd weer knap, dat iedereen altijd zo leuk alles bij elkaar weet aan te trekken. Zelfs bak ik er namelijk niks van. 😛

 2. Je ziet er top uit Margo! En serieus, hoe spontaan jij op foto’s kan staan… Dat doe ik je echt niet na haha! De foto’s vind ik echt heel leuk geworden. Evenals de outfit. En what? Die schoenen bij de Peimark? Dat had ik niet verwacht. Super tof!!

 3. Je straalt! Echt prachtige foto’s en een hele mooie outfit! 🙂 Precies wat Dina zegt: ik snap ook niet hoe iedereen altijd die leuke combinaties voor elkaar krijgt en ik iedere keer weer op hetzelfde uitkom of op de paspopoutfit in de winkel. :’)

 4. Je ziet er super uit Margo! Een hele mooie outfit. Ik ben gek op dat kleurtje paars/wijnrood(?) van je jurkje en die schoenen! Ze lijken me zo fijn. De ketting is ook echt prachtig.

 5. het zijn zulke leuke en spontane foto’s geworden, ik vind je echt een hele mooie meid! Wat heb je ook een geweldig leuke outfit aan, wat een leuke laarsjes en jurkje. 🙂

  Liefs! Evelien

 6. Wat zie je er mooi en stralend uit! Zie je nu pas echt helemaal zeg maar, en je klopt precies van hoe ik je voorstelde! 😉 Klinkt gek haha. Gewoon super tof om ook OOTD’s te zien van meiden die niet alleen maar maatje xxs hebben, gewoon mooi vol! Heel mooie foto’s!

 7. Je straalt helemaal op de foto’s! 😀 Wat een leuke outfit heb je gemaakt, ik bak daar helemaal geen snars van. Die hoed staat je trouwens ook al zo mooi! 🙂

 8. Jeetje wat een mooie foto’s, je staat er zo mooi op! Ik ben zelf ook niet geheel slank (maatje 40 nu, ben ook bezig met afvallen dus ben trots op mijn maat 40 haha). En ik weet dus ook dat dit soort jurkjes inderdaad heel goed zijn voor curvy girls!

 9. Wat ben jij een prachtige vrouw! Ik ben zelf ook wat curvy en ik vind deze skaterdress vorm ook echt ideaal! 😀 Je straalt gewoon helemaal! Je schoenen, hebben!! Die wil ik hoor haha. Echt heel gaaf. En lekker warm zo te zien! En de hoed vind ik ook erg mooi. Kortom je bent gewoon prachtig.

  1. Oh ik werd er helemaal verlegen van toen ik dit las. Dank je wel Simone <3 Forever 21 heeft meer van dit soort jurkjes, dus zoek ze op zou ik zeggen 😉 liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *