Selecteer een pagina

Budget outfit voor curvy girls

03 november 2015

Terwijl ik deze post begin, heb ik nog steeds geen idee wat voor titel ik eraan moet hangen. Moet ik iets doen met fashion? Curvy girl? Plussize fashion? Ik heb geen idee. Want weet je wat het is: als ik naar de foto’s kijk, zie ik heus wel dat ik niet maatje 36 heb. En toch is geen enkel kledingstuk wat ik aan heb uit een plussize winkel of van een plussize afdeling. Laten we het dan maar op curvy houden.

Wil ik daar dan de nadruk wel op leggen? Ik ben nog steeds bezig met afvallen, maar toch zal ik nooit helemaal slank worden. Dus toch denk ik dat curvy wel de goede benadering is. Oke, einde discussie met mezelf. Dan nu over naar de basis van deze post: een outfit!

Mijn Vietnamese jas post scoorde echt enorm goed. Dat vond ik zo tof! Toevallig kreeg ik een dag later een berichtje van oud-klasgenoot May. Zij is een koningin in outfitfoto’s maken en stelde voor om koffie te drinken, bij te kletsen en eventueel wat te shooten. Vet spannend vond ik dat (dat laatste dan, koffie drinken en kletsen is geen probleem) maar ik dacht joh, doe gewoon. Trek wat leuks aan en go.

DSC07182

Ik was zo blij dat May zoveel verstand heeft van dit allemaal. Been zo, schouders naar achter, kin omhoog. Het is maar goed dat zij deze aanwijzingen gaf, anders stond ik er waarschijnlijk bij als een grijnzende hark.

DSC07216

Dit jurkje kocht ik net na de opening van Forever21 in Rotterdam. Ik hou van jurkjes, maar ze moeten wel simpel zijn. Lekker losjes en katoen bij voorkeur. Ik  ben erachter dat ik dit model helemaal top vind. Het is ideaal voor mijn figuur (vind ik zelf). Het benadrukt wat het moet benadrukken, en verhult de rest. Mooi cryptisch he? Deze kostte € 16.

DSC07213

Het jasje/vestje is van H&M en was 1 van m’n fijnste aankopen dit jaar. Hij zit heerlijk en is lekker warm! Volgens mij was hij € 49,95. Niet per se budget, maar een dikke jas is dat natuurlijk nooit.

Vraag me niet waar de ketting van is… Ik twijfel tussen H&M en Primark. Ik draag hem zelden maar vond hem precies bij dit jurkje passen.

DSC07196
DSC07187

DSC07190

De schoentjes zijn van de Primark. Ik hou wel lekker van budget he, zoals je ziet. Maar het probleem met afvallen is, dat je kleren je maar tijdelijk passen. Daarom geef ik er niet teveel geld aan uit momenteel. Toen ik laatst in de Primark was, zocht ik een broek van een paar euro. Want als ik m’n best doe, pas ik hem over 2 maanden toch niet meer. En deze schoentjes waren natuurlijk bijzaak, maar wel heeeel leuk. Deze waren € 16.

DSC07210

Het komt vast niet als een verrassing, maar de hoed komt ook van Primark! Hij kostte € 10. Woohoo, volgens mij heb ik nu wel een titel verzonnen voor deze post.

DSC07185

Budget fashion voor curvy girls

Ken je die momenten? Niet nadenken, maar gewoon doen? Dat heb ik met het plaatsen van deze post. Alleen hoofd-foto’s zijn verleden tijd. Full body pictures baby! En ik vind het niet eens meer eng. Denk ik.

May, thank you so much voor deze foto’s! <3

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, moeder van ons eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over moederschap!

NIEUWSTE BLOGS

Roomtour babykamer

Roomtour babykamer

Nu pas?! Ja nu pas! Omdat Norah 3 weken te vroeg kwam, was ik nog niet helemaal toegekomen aan de puntjes op de i. Haar kamertje was klaar, het wiegje was bekleed en de commode ingericht, maar het mocht nog wel net een tikkie leuker. De inspiratie kwam me niet direct...

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

Zwanger en overgewicht, hoe heb ik dit ervaren?

De reden dat ik dit artikel ben gaan schrijven, is omdat ik de laatste tijd regelmatig contact heb gehad met volgers op Instagram die worstelen met de combi zwanger worden en overgewicht hebben. Ze lopen aan tegen vooroordelen, of hebben last van de vooroordelen die...