Boswandeling in Friesland

Afgelopen weekend was ik in Heerenveen. We hebben er zaterdagavond heerlijk gegeten en zondagochtend wilde ik een boswandeling. Hoort bij de herfst, vind ik. Ik ben lekker losgegaan met de camera en wilde graag m’n bosfoto’s met jullie delen.

We arriveerden pas om half 5 in Heerenveen. We wilden zaterdag rustig aan doen, omdat het zijn verjaardag was en we geen haast hadden. Ik liet hem uitslapen (was zelf al weer vroeg wakker natuurlijk) en maakte een ontbijtje voor de jarige. Voor we weggingen wilde ik nog even langs het DHL punt omdat mijn extra cadeautje op de valreep binnen was gekomen. En een nieuw jurkje voor mezelf trouwens. En oorbellen. Het is voor mij ook feest, toch.

Ik vind het heerlijk om samen in de auto te zitten en over alles te kletsen. Werk, vooral – doordeweeks hebben we nooit echt zin om erover te praten, maar op zulke ritjes komt alles langs. Ik hou daar echt van. Om half 5 waren we in het hotel (wat een beetje tegenviel, maar ik zal er verder niet over uitweiden) en gingen we op Tripadvisor naar een leuk restaurantjes zoeken. Eerst kozen we voor ‘t Gerecht, in het centrum. Maar dat bleek vol en reden we in een hoosbui door naar Spoorzicht.

We hebben hier heerlijk en vooral heel gezellig gegeten. Heerlijk om even goed te praten, zo’n weekend. Op zo’n moment besef je net even extra hoe gelukkig je bent. Oke, klaar met kotsen.

Zondag hadden we een lekker ontbijt, en reden we erna naar Oranjewoud voor mijn – ja echt, mijn – boswandeling. We hebben ongeveer een uurtje gewandeld. Je rook de herfst, ik hou daar zo van. Het was prachtig weer en gezellig druk.

1

Maar hier niet. Dit paadje was gevaarlijk glad en we hebben balancerend gewandeld. Je had het moeten zien.

2

Een beetje Photoshop is natuurlijk wel gebruikt, maar zolang je geen billen of benen retoucheert is het volgens mij wel toegestaan.

3

5

Hier liep ik!

4

En wat een toeval, hij liep er ook.

Het was een heel fijn weekend in een mooie omgeving.

Hou jij ook zo van boswandelingen?

11 Comments

  1. Leuk dat jullie inmiddels een nachtje weg zijn geweest! Wat een mooie herfst foto’s zeg. Echt genieten in zo’n omgeving! Enneh ja, ik had jullie wel graag willen zien balanceren op dat pad, haha!

  2. Wat leuk! Friesland is zo’n mooie provincie! Zo blij dat mijn schoonfamilie er vandaan komt en we er wel eens een bezoekje brengen, haha.

    Wel jammer dat het hotel een beetje tegenviel. Nu ben ik natúúrlijk wel benieuwd waarom, hihi!

  3. Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n heerlijk weekend hebben gehad! De foto’s zijn in ieder geval echt prachtig! En zo’n dagje weg is super leuk om cadeau te geven. Je houd er namelijk leuke herinneringen aan over en die zul je voor altijd koesteren <3 Oh en trouwens, ik vind de geur van de herfst ook altijd zo lekker, hihi!

  4. Wat een prachtige foto’s om naar te kijken. Beetje photoshop voor een goed doel moet kunnen als het lichaam maar niet gephotoshopt wordt idd. Wat toevallig dat je vriend daar ook rondloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *