Uit elke nieuwe collectie van Let it Glitter! moet ik wel wat kopen. Uit Suzanne haar herfstcollectie spraken 2 kleurtjes me het meest aan (hoewel ik ze het liefst allemaal wel had willen kopen, maar ja, m’n geldboom heeft ook last van herfstuitval) en daar was Burgundy Brilliance er 1 van.

De herfst collectie bevat allemaal lekkere donkere kleuren met holografische glitters. Burgundy Brilliance is een dieppaarse/rode/bruine nagellak met een flinke glans. Ik kan niet kiezen welke kleur het is en op de foto is het ook heel moeilijk weer te geven. Het is maar net hoe het licht valt! Dat maakt een nagellak juist uniek, vinnikdan.

DSCN2004

Let it Glitter! heeft een nieuw logo! Vet leuk hรจ?

DSCN2008

Hier zie je supergoed de glittertjes.

DSCN1993

Het is een hele bescheiden kleur en daar ben ik dol op in de herfst. En door de holo glitters toch uniek. Heb nu al zin om de andere te testen! (Zie je die mooie krassen op m’n arm? #lifewithcats)

DSCN1992

Per ongeluk maakte ik een foto met flits. Het is een lelijke foto (je ziet supergoed dat m’n nagels bijgevuld moeten worden) maar je ziet de holografische glitters door de flits juist zoooo goed! Hij verdiende ondanks de lelijkheid, wel een plekje in de blog vond ik.

Een full-size flesje van Let it Glitter nagellak kost โ‚ฌ 8 en shop je in haar Etsy. Een mini kost โ‚ฌ 5.

Pas jij je nagellak aan aan het seizoen?