Na de vakantie is het gewone leven weer keihard van start gegaan. Omdat ik nog in de fotomodus zat van de vakantie, kostte het me absoluut geen moeite om heel veel foto’s te maken van alles. Verwacht veel slapende-Poes foto’s, eten, en.. jezus, dit is ook altijd hetzelfde bij mij hè? Ik kan de intro gewoon elke keer hetzelfde laten eigenlijk 😀

Klik gauw verderrr!

Poessie was dolblij dat we terug waren van vakantie. Ze speelde echt mega veel de afgelopen dagen (en wordt steeeeds drukker en gekker) maar goed, daar moet je dan ook wel flink van  bijkomen. Ik vind het zoooo lief als ze zo ligt! (Naast het kleedje, natuurlijk. Waarom zou ik dat nog neerleggen? Poes can’t be bothered.)

1

Door Vietnam kwam ik op een idee voor originele (verse) thee recepten en hier begon ik vorige week gelijk mee. Niet alle foto’s zijn goed gelukt dus ik moet ze opnieuw schieten. Maar ik vond dit wel een gezellig plaatje (voor op Instagram dan).

2

Hoooi selfie. Ik kocht een hoed bij Primark en ik vind hem wel cool. Dus in de auto moest ik gauw even een foto van mezelf maken, snap je. Goeie kwaliteit ook…. *not.

4

Het gezonde eten is ook weer begonnen, zonder moeite eigenlijk! Dit is 1 van m’n favo salades to make at work: gerookte kip, noten, sla, kerriemayo en appel. Jahaammie.

6

Ik begon weer eens met spinnen! Dit allemaal voor een goed doel, waar ik binnenkort meer over vertel. Ik vind het spinnen met Evert echt te gezellig! Ik vind dit prettiger dan een ‘echte’ les en je kan zelf je programma’s uitkiezen. Vandaag reed ik samen met m’n sportmaat door Monaco. By night. Ja, beat that maar eens.

7

Ooooooh kijk nou toch naar dat snoetje. Hoewel ze volgens mij in de puberteit zit en af en toe het bloed onder m’n nagels vandaan haalt, vind ik d’r op dit soort momenten om op te vreten.

31

Ik kreeg m’n nieuwe telefoon binnen! Zo snel geregeld allemaal van T-Mobile. En ik ben een n00b trouwens, iedereen wordt telkens helemaal lyrisch als ze m’n telefoon zien. Maar hij is dus nog maar net uit en ik heb hem al. Wist ik veel. Ik zag een roze telefoon en ik wilde hem hebben. Maar ik ben dus extreem hip! 😀 Haha, ook wel eens leuk.

8

Dan een andere iPhone, van een klant. Heb je dit ooit gezien? Zo lang wachten?

13

Donderdagavond ging ik met Suzanne bij de Bazar eten! Ik nam calamari als voorgerecht, en toen El Couscous met vlees. Mega lekker, en zat erna goed vol! Ik hou echt van de Bazar.

9 11 12

Slapende Poes deel 3. Ze deed een soort van yoga terwijl ze sliep. Ik moest hier zo om lachen, zag er zo stom uit. Echt een oeter.

3

Vrijdag at ik bij m’n ouders en kroelde ik weer eens met die oude chagrijn Barney! Zodra m’n broer opstaat uit z’n stoel springt Barney erop. Om te bedelen natuurlijk. Maar ik vind het vet gezellig, dus van mij mag dat.

14

Zaterdag ging ik met m’n vriend en een deel van zijn familie naar het Ramblin’ Roots festival in Tivoli Vredenburg. Hier traden allemaal blues, jazz en country muzikanten op. Niet per se mijn ding, maar er zaten wel goede artiesten tussen. Ik ben wel verrast door Pokey Lafarge (op de foto). Grappige jaren-20 muziek! Jimmy LaFave was ook echt top en Gretchen Peters zong ook prachtige depressieve countrymuziek.

15

Dit is de laatste Poes foto, beloofd. Maar hier snap ik dus helemaal niks van. Als ik net heb gedoucht kan ze dit dus uren doen. Op de badrand zitten en naar het water kijken. Alsof ze in trance is. Blijf me verbazen om dit poessie.

16

Zondag gingen we naar de Swan Market in de Van Nellefabriek en m’n nichtje ging mee! Vet gezellig, kijk dit geinige koppie nou. Ze had het heel druk met dansen op de muziek, dus de foto is ietwat bewogen. Lieffie!

17

Bovenste foto heb ik ook bij de Van Nelle gemaakt. De herfst is prachtig!

Hoe was jouw week?