Happy happy joy joy #2

Een positieve noot vandaag! Het is woensdag, maar jij leest dit op zaterdag denk ik. Eerst ga ik weer een nieuwe Vietnam blog delen, maar ik ben in de mood om allemaal fijne dingetjes te delen dus let’s do that. Gewoon even blijheid in het rond strooien. Ik hoop dat jij er ook blij van wordt.

M’n auto is gemaakt en het was geen megadure reparatie

So far so good. We dachten dat er iets heel ernstigs mee aan de hand was. Maar dat was helemaal niet zo! We hebben meteen een testrondje gereden (naar IKEA!) en hij doet het nog steeds. Ik vind het heel spannend of hij het vrijdag nog doet, als ik hem nodig heb. Ik hou je op de hoogte.

Ik heb een nieuwe iPhone 6S

Mijn collega zei: “Mag jij ondertussen al niet verlengen? Wij hadden toch tegelijkertijd ons abonnement afgesloten?” En ik dacht: JOEPIE JA! Het was niet makkelijk om te regelen, want m’n zakelijke abonnement moest omgezet worden naar particulier, maar gisteren besteld = wel vandaag in huis! Ik heb een roze 6S and it’s gorrggg! Daar kan ik nog steeds blij van worden. Daar ben je dan 27 voor geworden.

DSC_0358 DSC_0364

IKEA

Nou dat vind ik dus altijd heel leuk. Het was heel spontaan, maar we hebben lekker gegeten (kipballetjes for life) en een nieuwe prullenbak en kleine dingetjes gekocht. En o joepie, maandag gaan we weer! Voor een bureau, een keukenkast en nog meer troep. Love it.

IMG_1897 copy

We kochten een nieuwe vuilnisbak en Poes vond hem wel mooi. Sorry voor de slechte fotokwaliteit. In the evening enzo.

Ik ben vanochtend om 7 uur wezen sporten

And it feeeels gooood. Met m’n sportmaatje Marieke bedacht ik dat het wel prettiger was om ‘s avonds de deur niet meer uit te hoeven in de winter. Vooral omdat ik 4 keer per week ga.. en dan de rottige donkere regen in – dat motiveert niet om te gaan sporten. ‘s Ochtends is daarom veel beter! Ik voel me topfit al heel de dag!

Hashtag blij ei groet u.

Wat heeft jou blij gemaakt vandaag?

9 Comments

  1. Oh ik ben het helemaal met je eens! ‘s Ochtends actief doen of ‘verplichtingen afwerken’ is zoveel fijner dan ‘s avonds, dan ben je er direct vanaf en zit je er ook niet meer tegenaan te hikken! En wat fijn dat je auto weer gemaakt is! Hoop dat dat goed blijft gaan! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *