Laatst kon je al een review lezen over New van Lush, mijn holy grail shampoo. Tijdens deze shoppingspree kocht ik ook Let The Good Times Roll, een gezichtsreiniger. Voor mij nieuw, want ik gebruikte altijd Angels On Bare Skin. Ik was deze gewend, maar ben altijd benieuwd naar wat anderen voor m’n huid doen dus liet ik mij door het immer vriendelijke personeel Let The Good Times Roll aansmeren. Makkelijk over te halen, die Margo.

Elke ochtend zodra ik onder de douche stap zit Flo Rida in m’n hoofd. Alleen maar omdat ik naar dit potje kijk. Lekker wakker worden 😉

DSCN1264

Let The Good Times Roll is een verse cleanser voor je gezicht en lichaam. Zoals je kan lezen zit er maïsolie, polenta en maïzena in. Dit zorgt voor een heerlijke zoete, weeige geur. Het meisje in de winkel liet hem me ruiken en door de geur was ik meteen overgehaald. Waar Angels een vrij heftige lavendellucht heeft, is deze heel lekker subtiel.

DSCN1270

De werking

Zoals ik van Lush reinigers gewend ben, is het een harde massa die tot een papje moet maken onder water. Ik gebruik het onder de douche op m’n natte gezicht: zo wordt het automatisch een pasta die je makkelijk uit kan smeren.

DSCN1271 copy

Let The Good Times Roll bleek bij mij niet geschikt voor dagelijks gebruik. Er zitten ook stukjes mais in (popcorn!! :D) en hij is iets meer schurender dan ik van Angels gewend was. Hierdoor kreeg ik droge plekjes op m’n gezicht. Ik gebruik hem nu 2 a 3 keer per week op m’n gezicht. Hij laat een zacht laagje achter na het gebruiken. Dit vind ik niet zo spannend, want ik haal na het douchen altijd nog een tonic over m’n gezicht.

DSCN1275

Omdat het ook een lichaamsreiniger was, probeerde ik hem ook op m’n armen uit. Deze werden er ook heerlijk glad en zacht van! Hier was het laagje wel erg prettig.

Zou ik hem nog een keer kopen?

Nee, dat niet. Ik zou dan wel terug gaan naar Angels On Bare Skin. Het feit dat ik hem niet dagelijks kan gebruiken omdat mijn huid reageert, vind ik een nadeel. Natuurlijk verschilt dit wel per huidtype! Ik heb van nature een droge huid die nu goed in balans is, en dat wil ik graag zou houden.

Wat doe jij tegen een droge huid?