Een tijdje geleden kreeg ik van vriendinnetje Suzanne Space Ranger cadeau. Een prachtige flakies lak uit haar Buzz Lightyear collectie. Tijd voor een nieuwe XS REVIEW: weinig woorden, veelzeggende foto’s!

Eerder testte ik hem al op groen/blauwe nagellak. Ik ben tot de conclusie gekomen dat hij beter past op zwart. Toen ik bij de Action deze Stiletto lak van Revlon tegenkwam, had ik in gedachten Space Ranger er al op gelakt.

DSCN1544

Close-ups doen het het beste voor Space Ranger. Kijk toch eens!

DSCN1545

Vergelijk maar eens – hoewel dit een leuk fotootje is, zie je geen details van de flakies.

Space RangerDSCN1560Ik kan uit 6 verschillende hoeken foto’s maken van m’n duim, maar dit is het gewoon. Space Ranger bevat groene en paarse flakies, gecombineerd met goud en een beetje blauw. Als de zon erop schijnt, voel ik me een ekster: ik moet blijven kijken.

De droogtijd is snel! Je kan hem gebruiken als een topcoat, maar ik wil altijd meer shine, meer glans, dus ik deed er nog een blanco topcoat overheen.

Je shopt Space Ranger in Suzanne haar Etsy!