XS REVIEW | Let it Glitter – Space Ranger

Een tijdje geleden kreeg ik van vriendinnetje Suzanne Space Ranger cadeau. Een prachtige flakies lak uit haar Buzz Lightyear collectie. Tijd voor een nieuwe XS REVIEW: weinig woorden, veelzeggende foto’s!

Eerder testte ik hem al op groen/blauwe nagellak. Ik ben tot de conclusie gekomen dat hij beter past op zwart. Toen ik bij de Action deze Stiletto lak van Revlon tegenkwam, had ik in gedachten Space Ranger er al op gelakt.

DSCN1544

Close-ups doen het het beste voor Space Ranger. Kijk toch eens!

DSCN1545

Vergelijk maar eens – hoewel dit een leuk fotootje is, zie je geen details van de flakies.

Space RangerDSCN1560Ik kan uit 6 verschillende hoeken foto’s maken van m’n duim, maar dit is het gewoon. Space Ranger bevat groene en paarse flakies, gecombineerd met goud en een beetje blauw. Als de zon erop schijnt, voel ik me een ekster: ik moet blijven kijken.

De droogtijd is snel! Je kan hem gebruiken als een topcoat, maar ik wil altijd meer shine, meer glans, dus ik deed er nog een blanco topcoat overheen.

Je shopt Space Ranger in Suzanne haar Etsy! 

9 comments

 1. Sandra schreef:

  Wow, wat veel glitters! Gaaf dat je vanuit elke hoek weer andere kleuren ziet. 🙂

 2. Mirjam schreef:

  Wat een lief lakje! En prachtige kleuren! Doet me meteen denken aan de jungle ☺

 3. Marushi schreef:

  I love glitters!!! Alleen groen vind ik dan een beetje minder 😛

 4. NailTalk schreef:

  Snap dat je naar je nagels blijft kijken! Prachtig!!

 5. Ysanne schreef:

  Ik heb het hele lak-avontuur op Snapchat gevolgd haha, was leuk. Heel mooi effectje idd!

 6. Ik heb deze ook en hij Is zoooooo ontzettend mooi!!!

 7. Hennie schreef:

  Oh my! Heavy breathing.
  Dit is echt een hele mooie! Moet me toch maar eens in haar lakjes gaan verdiepen. Vind haar flesjes altijd zo cute!

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *