Ik ga een lipgloss reviewen, dacht ik. Ik weet nu wel beter. Dit is niet mijn cup of tea. Mijn camera maakt niet van die goeie foto’s van m’n gezicht (zie ik er echt zo uit voor de buitenwereld? dacht ik de hele tijd) en ik kreeg nevernooit meer de lipstick eraf. Maar ik vond het wel leuk om te proberen en hoewel er ruimte voor verbetering is, zal ik doorzetten en mijn foto’s met de wereld delen.

Mijn eerste echte make-up review! De LA Splash Lip Couture Forbidden Liquid Lipstick, zoals hij dan echt heet.

Ik ben dol op felle kleuren maar draag ze niet vaak. Toen ik de LA Splash Liquid Lipsticks in de Boozyshop zag verschijnen, wilde ik dus de felste. In mijn optiek was dat Forbidden. Forbidden moet een ‘fluweelzachte’ waterproof liquid lipstick zijn. Nou, dat heb ik geweten πŸ™‚

Dit zijn mijn first make-up review selfies ever. Ik plaatste vorig weekend een kleine compilatie op Instagram waarbij ik mijn twijfels uitsprak, waaronder iemand reageerde met ‘be unique’! Dat vond ik echt te leuk en ik dacht ja, waarom niet. Ik gebruik ze gewoon!

3
6

Mijn camera kon deze neon kleur helemaal niet aan. Daarom heb ik deze foto’s met m’n telefoon genomen. Ik hoop dat jullie het me niet kwalijk nemen, lieve lezeressen. Dan nu over tot de orde van de dag: wat vond ik ervan? Ik doe dit puntsgewijs, omdat bij deze liquid lipstick me een aantal dingen zijn opgevallen die ik met jullie wil doornemen.

De kleur

In een woord: GEWELDIG. Ik zou dit elke dag wel willen dragen.

Het aanbrengen

Dit gaat erg soepel. Het is een fijn, plat applicatortje waarmee ik mooi strakke randjes kan trekken.

Het drogen en mat worden

Deze liquid lipstick belooft mat op te drogen en dit gebeurt binnen een minuut of 2. Even stilzitten dus.

Erna bracht ik nog een laagje aan. De kleur werd nog intenser.

4

Waterproof

Oh dear Lord, zeker weten. Mijn babynichtje kwam op bezoek en ik wilde het eraf halen voordat zij kwam. Dit lukte dus met geen enkele mogelijkheid. Ik heb staan boenen met dikke crΓ¨me en wc papier, want micellair water deed niks. Later las ik natuurlijk pas dat hij waterproof was. Een slimme meid… nou, ze was dus niet voorbereid. Ik heb hem dus niet lang gedragen maar ik ben er wel van overtuigd dat hij lang blijft zitten, dankzij deze waterproofheid. Waterproofness. Waterprooffunctie. Joe.

Het gevoel

Vind ik dus gek. Ik vind het drogen een bijzondere gewaarwording. Het voelt echt heel vreemd. Ik ben altijd gewend iets op m’n lippen te hebben waar ik lekker mee kan smakken en dit is gewoon droog. Alsof ik een laagje latex op m’n lippen heb. Erna trekt het ook soort van in m’n liprimpels, snap je wat ik bedoel? Liprimpels, ik weet ook niet of dat een woord is hoor. Maar daardoor heb ik geen mooi glad effect. Het wordt dus een soort van tweede huid op m’n lippen.

2
5

Eindoordeel

Zou ik de LA Splash Forbidden nog een keer kopen? Nee. Dit alles vanwege het gekke gevoel en de manier waarop het eruit ziet op m’n lippen.

Ben ik blij dat ik dit gekocht heb? Dat wel. Want de kleur is geweldig en het effect is heel bijzonder. Ik denk dat ik hem wel draag met oud en nieuw, of m’n verjaardag. Wanneer ik even flink op wil vallen.

De Liquid Lipsticks van LA Splash kosten € 15,99 en deze kocht ik op Boozyshop.nl.

Ken je dit merk en heb je er ook een product van? Wat vond jij ervan?