Vandaag vlieg ik!

Vandaag is het zo ver! We hebben er maanden naar uitgekeken, 5 maanden om precies te zijn. Ik heb het vaker gezegd: ze leken niet om te komen. Wat begon als een klein impulsje, is ondertussen toch wel een goed voorbereide reis geworden. Tot op zekere hoogte, trouwens. Want onze instelling is wel: we zien het wel!

Maar meestal ging ik op vakantie met alles in m’n koffer. Volle flessen shampoo, fohn, stijltang, hoppeta. Je gaat op stap, je doet veel make-up op. Deze vakantie wordt toch wat anders. We gaan niet backpacken, maar toch wordt het een andere reis dan de vakanties die ik gewend was. Je pakt anders in, want we moeten een keer of 5/6 van hotel wisselen. We reizen door, dus alles moet praktisch. Ik heb een grote backpack geleend (niet backpacken maar wel een backpack, hmmm ;)) en een rugzak gekocht. Volgens mij heb ik écht alles gekocht. En dan nog zitten we niet in the middle of nowhere, dus ik kan er vast nog wel wat kopen. Maar een kleine controlfreak ben ik wel.

Ik vind het zo vet om deze reis te gaan maken. De voorpret was al huge: en het vertellen aan mensen dat we naar Vietnam gingen was ook echt elke keer even leuk. Ieders gezicht was een Kodak momentje waard. 

De trip

Volgens mij ben ik dat wel zijn we er wel klaar voor. Dus we gaan maar. Eerst naar Moskou, dan overstappen en op naar Hanoi! We acclimatiseren 4 nachten in Hanoi en gaan dan een nacht doorbrengen op een boot in de beroemde Halong Bay. Dan komt (voor mij) het spannendste deel: de nachttrein naar Hue! Ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn, haha. We verblijven 2 nachten in Hue en gaan dan weer door om 5 nachten in Hoi An te verblijven. Dan gaan we weer terug naar hotel 1 in Hanoi en dan zijn de 2 weken alweer voorbij!

De blog

Ik heb hard vooruit gewerkt (ik lijk wel een echte blogger!) dus er komt gewoon om de dag een blogje online. Ik ga niet live bloggen, want ik wil niet zoveel online zijn. Ik ben op m’n werk 40 uur per week online, en thuis ook eigenlijk wel altijd – dus nu even niet! Af en toe Instagrammen zal ik wel doen, dus volg me op @hetismarg! En mocht ik nou echt iets te melden hebben wat de uitzondering waard is, dan zal je het wel zien 😀

Ik heb er HEEL veel zin in (en hij ook hoor ;)) en ik spreek jullie over 2 weken wel weer!

8 Comments

  1. Ah zoo leuk!! Heel veel plezier en een super goede reis voor jou en je vriend :). Wat leuk dat je blogs ingepland hebt ook trouwens. Ik zie je avonturen wel op instagram langskomen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *