Hoi liefjes! Ik zag dat ik op 25 juli de laatste telefoonfoto’s had gemaakt, dus het is weer eens tijd hรจ? Vind ik wel. Tijd voor een berg onscherpe foto’s uit mijn bruisende leventje! Hashtag insert sarcasm here.

Opvallend is dat sinds ik Snapchat gebruik, veel minder ‘loze’ foto’s maak. Best jammer voor deze categorie op m’n blog. Maar toch heb ik er van afgelopen week weer een aantal bij elkaar weten te schrapen. En ik zal er meer op letten, beloofd. Poezenfoto’s overheersen lichtelijk, maar je zal je er vast niet aan storen.

Zondag was het belachelijk warm en waaide het ook belachelijk hard. Wat een rare combinatie. Ik had ‘s ochtends gesport zodat we ‘s middags wat leuks konden gaan doen. We gingen de toerist in eigen stad uithangen en wilden naar de SS Rotterdam. Mijn vriend was daar nog nooit geweest dus we wilden er iets gaan drinken. Misschien ook lunchen. Maar dat dachten meer mensen en heel het Lido Deck was gewoon vol. En binnen was het te warm. Dus we liepen een rondje en dachten oke, joe, we gaan wel weer. De Fenixloods is vlakbij, en daar zaten ook genoeg leuke dingen. Dus daarheen. We gingen eerst de Fenix Food Factory in. Het gebrek aan structuur verwarde ons. Het zag er mega gezellig uit, maar aangezien we beiden al enorm van de leg waren van de change of plans van de SS Rotterdam, was dit al moeilijk genoeg op deze warme winderige dag. Lichtelijk autistische neigingen hebben we soms.

Goed, ik lul teveel. Foto’s.

We besloten dus om de hoek te lunchen bij (zoekt door Instagram foto’s voor de naam) Posse. Leuk boeltie met mooi uitzicht (bovenste foto)! Grappig, ik bekijk Rotterdam nooit van deze kant eigenlijk. Door het weer waaiden onze glazen om en het bestek weg, maar ik kreeg gewoon nieuwe. Vind ik fijn en lief!

IMG_0019

Kipsate van kippendijtjes, en brood met knoflook. YAAAS!

IMG_0021

De inmiddels wel bekende transformation foto werd hier gemaakt. Ik wilde graag een ‘hele’ foto van mezelf om die transformatie te kunnen laten zien. En dit was een ideaal plekje.

IMG_0029 copy

Zo wordt er naar me geloerd wanneer ik me opmaak aan tafel. Elke dag.

IMG_0085

Woensdag namen we afscheid van onze vakantiekracht. Ze gaat voor een paar maanden in Barcelona studeren! Vet gave kans natuurlijk. Als ze terug is komt ze als het goed is weer terug. Vind ik wel fijn, een andere vrouw op kantoor. Af en toe gewoon lekker over acrylnagels praten enzo. Over BioSilk en over krulhaar. Echt een verademing van constant op kantoor met 5 mannen ๐Ÿ™‚

IMG_0119

Dit is een beetje een gekke foto, maar dit was het rare onweer wat van de week over Rotterdam trok! De lucht was helemaal gek aan het doen. En dat zijn geen ufo’s, maar onze lampen die reflecteren *angelface*.

IMG_0269

What happens wanneer je even gaat afwassen en Poes alleen met de laptop laat. Gegroet, 9 toets, je was een fijne vriend.

IMG_0047

Maar ze is natuurlijk verder wel meeega lief! Kijk dat smoeltje nou, je zou d’r toch zo opvreten!

IMG_0170

Yes, mijn Marktkraam detailfoto’s. Heb je die blogpost al gelezen trouwens? Ben zo benieuwd naar zaterdag, de opening!

IMG_0164

IMG_0209 copy

Zaterdag was ik op een Ibiza markt (blog staat klaar voor vrijdag!) en at daar mijn first froyo ever. Dat was niet lekker. Zure ellende. Ik hou niet van yoghurt, waarom dacht ik dat het nu wel lekker zou zijn? De overige opmerkingen lees je vrijdag. Be prepared.

IMG_0208

Ibiza Markt detail.

IMG_0262-1

Zondag maakte ik sinds een tijdje weer een groene smoothie. Mijn dieet was iets veranderd en daarom maakte ik ze niet meer. Maar het was toch wel weer erg lekker en ik wil ze weer vaker gaan maken. Dit is m’n favo en ik zal er binnenkort eens een post over schrijven.

IMG_0305 copy

Laatste poezenfoto, beloofd. Ik vond dit zo schattig. Ze snapt niks van iPads en tv’s, de geluiden die eruit komen, het bewegende beeld. Soms zit ze eraan te knagen en hier ging ze net met d’r pootje eroverheen, het leek wel scrollen. Ik was natuurlijk net te laat voor een foto, maar alsnog was dit wel lief.

Hoe was jouw week? Tot vrijdag ๐Ÿ™‚