Tante Marg’s Netflix Tips #3

24 september 2015

Jaaa een nieuw rondje Netflix Tips van tante Marg! De herfst heeft lekker zijn intrede gedaan dus tijd voor een kleedje, kaarsjes, dichte gordijnen en Netflix! Ik hoop dat je deze aanraders nog niet kent en je weer inspiratie hebt om lekker serie te kijken.

Serie: Narcos

Narcos, jaaa! De opbouw van het cocaïne imperium van Pablo Escobar, met alle bizarre gebeurtenissen van dien. Het verhaal wordt verteld door een Amerikaanse DEA en het is echt vet. Echt vet. Een waargebeurd stuk geschiedenis dat eigenlijk te bizar is voor woorden. Ik ben bang dat ik teveel verklap als ik begin met praten over deze serie, dus ik zeg verder niks. Ga kijken! 😀

Docu: Brave Miss World

In 1998 werd een jonge vrouw verkracht in Milaan. 2 weken later werd ze tot Miss World gekroond. Daar gaat deze documentaire over. Jaren later heeft zij haar trauma verwerkt en is ze onderweg om vrouwen en meisjes die hetzelfde hebben meegemaakt te helpen. Ze vliegt heel de wereld over en deelt haar persoonlijke ervaringen. Ze is Joods en je ziet gaandeweg hoe zij zich meer in haar geloof verdiept. Fascinerend en bijzonder. Het geloof-verhaal in deze documentaire ging op een gegeven moment zijn eigen leven leiden en vond ik niet per se meerwaarde hebben, ondanks dat duidelijk was dat ze haar troost in het geloof vond.

Serie: Lie To Me

Deze serie is misschien niet gloednieuw, maar ik vind het heel gaaf en kijk er graag naar. Het verhaal in een notendop: Cal Lightman kan aan je gezicht zien of je liegt. Hierin heeft hij zich gespecialiseerd en een bedrijf opgericht wat wordt ingehuurd door ongeveer iedereen die hulp nodig heeft bij een zaak. Elke keer verbaast het me weer hoe hij die dingen herkent (ja, het is een serie, maar toch) en ik vind het ook wel grappig dat ik zelf ook gezichtsuitdrukkingen zoals ‘minachting’ en ‘schaamte’ ben gaan herkennen.

muscleshoals

Docu: Muscle Shoals

Een documentaire voor muziekliefhebbers! In Muscle Shoals in Alabama is tientallen jaren geleden een opnamestudio opgericht waar de meest beroemde artiesten hun albums hebben opgenomen. Er wordt in de geschiedenis gedoken en dat levert bijzondere verhalen op. The Rolling Stones, Bono, en veel meer artiesten worden geïnterviewd over deze bijzondere plek, die magisch schijnt te zijn. Écht leuk. Lekker op een zondagochtend.

Serie: The Blacklist

THE BLACKLIST! Zo kick! Misschien heb je het al eens gezien: het werd al uitgezonden op RTL4. Seizoen 2 stond op Videoland en daar hebben we binnen no-time alle afleveringen er doorheen gejaagd. Crimineel Raymond Reddington (gespeeld door de briljante James Spader) meldt zich op een dag bij de FBI en heeft een lijst met criminelen die hij uitgeschakeld wil hebben. Agent Elizabeth Keen moet hem hierbij helpen en wat volgt zijn bizarre zaken en schokkende onthullingen. Ik verklap weer lekker niks! Deze serie bevat een hoop schietgeweld en enge mannen, maar het verhaal is ijzersterk en dat maakt dat je wil blijven kijken. Eind september start een nieuw seizoen and I am buzzzzing.

the-blacklist-season-two

En wat zijn jouw tips voor mij deze keer? Alvast bedankt 🙂

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...