Mijn tweede gerecht voor de #ikeafoodchallenge is een simpel snackje! Zoals je in m’n vorige blog over de Food Challenge kon lezen had ik wat kipballetjes (Kyckling-köttbullar) over en ik vond ze zo lekker! Dus die moesten op. Per direct. No excuses.

Nou heb ik een zwak voor kaas. All day errrday. Ik ‘mag’ het niet meer maar ik vind dit 1 van de moeilijkste dingen om te laten staan. Naast pindakaas trouwens. What’s in a name. Maar ik dwaal weer eens af…

Nou wil het feit dat er KAAS in het IKEA pakket zat! Oh joepie! Ik bedacht een kaassausje van deze Ost Präst kaas met Boursin Cuisine. Verder was het niet zo spannend: een beetje peper en zout, een beetje bieslook: en LEKKER! Al zeg ik het zelf.

Meedoen met de #IKEAFOODCHALLENGE?

IKEA zoekt een nieuwe gerecht voor in hun restaurants (in samenwerking met Uit Paulines Keuken) en roept de hulp in van iedereen om een nieuw gerecht te verzinnen. De insiders konden zich aanmelden en kregen een pakket thuisgestuurd met diverse producten die IKEA ook in hun te leuke supermarkt verkoopt. En ik ben een insider! Hashtag trots.

Wil jij ook mee doen? Vandaag is de laatste dag dat je je gerecht kan verzilveren! Hurry hurry en kook gauw nog iets lekkers!