Happy happy joy joy

Happy happy joy joy was een sarcastische uitdrukking die een docent op het Grafisch Lyceum altijd gebruikte. Hoewel hij het dus een beetje kut bedoelde, gebruik ik hem hier om een paar happy momentjes te delen! Want hoewel ik vaak zure zeikposts schrijf (heel eerlijk: dat kan ik het best en doe ik het liefst) ben ik over het geheel genomen best een gelukkig mensje.

De laatste tijd gebeuren er hele fijne en vooral positieve dingen waar ik blij van word. Ook heb ik in dit lijstje kleine, alledaagse dingen opgenomen die me doen beseffen hoe gelukkig ik mezelf mag prijzen. Ready for some walgelijke happiness?

Babypoes!

Sinds maandagavond hebben we een kitten! Oh my lord I can’t take it. Ze is té schattig. Een uitgebreide blogpost volgt nog, omdat ik alleen nog maar foto’s in het donker heb gemaakt en een blogpost over een poesje moet natuurlijk wel ondersteund worden door goed beeldmateriaal. Snap jij, snap ik, snappen we allemaal.

Het was een kleine impuls maar ik ben zó verliefd, ik wil heel de tijd naar huis om met d’r te kroelen. Ik hoop dat ze het huis heel laat nu ze alleen is! Maar van zulke liefde word ik zo blij. Als ze bij me op schoot kruipt en m’n grote teen pakt, AWHHHWWW.

IMG_9876

Samenwoondinges

Afgelopen week schoot er een gedachte door m’n hoofd terwijl ik schone kleren uit de kast pakte. “Mijn kleren ruiken nu naar zijn wasmiddel.” Ik associeer dingen altijd heel erg met geurtjes en dat moment bracht me echt heel erg terug naar onze beginfase. Stiekem wel een zum kotsen vlindermomentje.

Afvalmijlpaal

Jongens. Iets wat ik wel van de daken wil schreeuwen. Nadat ik bij meting bij de PT wéér was afgevallen (yay for me) paste ik nieuwe shirtjes van de H&M. Ik pas een maatje M. M JONGENS. That’s been a while. Ik heb er nu 2 in M en ik voel me een klein baasje.

Lekker vel

Door al deze dingen zit ik wel weer lekkerder in m’n vel de laatste tijd.  Gewoon tevreden, ken je dat? Natuurlijk heb ik de lat nog hoog liggen voor bijv. m’n blog en werk, maar de druk om het hoogste te bereiken is iets afgenomen. Daar ben ik wel blij mee, want die druk was de laatste tijd heel vervelend aanwezig in mijn hoofd. Daardoor kon ik niet echt genieten van leuke dingen maar baalde ik alleen maar van dingen die niet lukten of die ik niet kon.

Wat waren jouw blijmakers deze week? 🙂

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *