Happy happy joy joy

19 augustus 2015

Happy happy joy joy was een sarcastische uitdrukking die een docent op het Grafisch Lyceum altijd gebruikte. Hoewel hij het dus een beetje kut bedoelde, gebruik ik hem hier om een paar happy momentjes te delen! Want hoewel ik vaak zure zeikposts schrijf (heel eerlijk: dat kan ik het best en doe ik het liefst) ben ik over het geheel genomen best een gelukkig mensje.

De laatste tijd gebeuren er hele fijne en vooral positieve dingen waar ik blij van word. Ook heb ik in dit lijstje kleine, alledaagse dingen opgenomen die me doen beseffen hoe gelukkig ik mezelf mag prijzen. Ready for some walgelijke happiness?

Babypoes!

Sinds maandagavond hebben we een kitten! Oh my lord I can’t take it. Ze is té schattig. Een uitgebreide blogpost volgt nog, omdat ik alleen nog maar foto’s in het donker heb gemaakt en een blogpost over een poesje moet natuurlijk wel ondersteund worden door goed beeldmateriaal. Snap jij, snap ik, snappen we allemaal.

Het was een kleine impuls maar ik ben zó verliefd, ik wil heel de tijd naar huis om met d’r te kroelen. Ik hoop dat ze het huis heel laat nu ze alleen is! Maar van zulke liefde word ik zo blij. Als ze bij me op schoot kruipt en m’n grote teen pakt, AWHHHWWW.

IMG_9876

Samenwoondinges

Afgelopen week schoot er een gedachte door m’n hoofd terwijl ik schone kleren uit de kast pakte. “Mijn kleren ruiken nu naar zijn wasmiddel.” Ik associeer dingen altijd heel erg met geurtjes en dat moment bracht me echt heel erg terug naar onze beginfase. Stiekem wel een zum kotsen vlindermomentje.

Afvalmijlpaal

Jongens. Iets wat ik wel van de daken wil schreeuwen. Nadat ik bij meting bij de PT wéér was afgevallen (yay for me) paste ik nieuwe shirtjes van de H&M. Ik pas een maatje M. M JONGENS. That’s been a while. Ik heb er nu 2 in M en ik voel me een klein baasje.

Lekker vel

Door al deze dingen zit ik wel weer lekkerder in m’n vel de laatste tijd.  Gewoon tevreden, ken je dat? Natuurlijk heb ik de lat nog hoog liggen voor bijv. m’n blog en werk, maar de druk om het hoogste te bereiken is iets afgenomen. Daar ben ik wel blij mee, want die druk was de laatste tijd heel vervelend aanwezig in mijn hoofd. Daardoor kon ik niet echt genieten van leuke dingen maar baalde ik alleen maar van dingen die niet lukten of die ik niet kon.

Wat waren jouw blijmakers deze week? 🙂

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...