Volgens mij is het alweer een maandje geleden dat ik de eerste telefoonfoto’s plaatste! Dus geniet op deze druilerige zaterdag van een nieuw weekje van tante Marg.

Vrijdag zette ik vrij impulsief mijn Etsy online. Ik liep al een tijdje met het idee om weer iets te doen na de webshop. M’n hart ligt uiteindelijk altijd nog bij het designen en ik vind het vooral leuk om kaartjes te ontwerpen. Dus ik plaatste wat kaartjes op mijn Etsy en maakte ook deze daily planner / to-do list. Een paar dagen later maakte ik trouwens ook een workout planner en gisteren heb ik een daily planner voor op het werk gemaakt. Maar dit was dus nummer 1! Hij is al 2 keer verkocht wiehoe πŸ˜‰

Vrijdag01

Vrijdagavond gingen we de stad in voor een verjaardag van een vriendin. We waren in de Biergarten (en dat is niet overdekt) en het begon flink te regenen ‘s avonds! Ik stond met m’n bestie te schuilen toen de andere bestie erbij kwam: beetje een rare foto, maar ik aai hier haar knotje haha! En ik was gewoon nuchter hoor πŸ˜‰ dat rood/paarse licht is altijd heeeel lelijk! Maar ik vind het wel een grappige foto.

Vrijdag1

Zaterdag fietste ik ‘s ochtends 16 kilometer en maakte erna een soepje van broccoli en courgette. Ik moet meer groente eten van m’n PT, en ik doe m’n best – en dit is wel een lekkere afwisseling. Erin zitten wat pijnboompitjes, mocht je het je afvragen πŸ˜‰ Met een speltcracker met zalm!

Zaterdagmiddag

Dit is mijn nieuwe lievelingsfoto! ‘s Avonds gingen we uit eten met de familie en m’n lieve nichtje wordt al zo groot! Ik probeer haar regelmatig te zien en we Facetimen ook vaak, maar toch verbaas ik me elke keer weer hoe groot ze wordt. Ze heeft ondertussen al een hekel aan zitten want staan, dat is pas cool! Ze kan nog niet los staan maar ze doet hard haar best. Als het niet lukt, is het gefrustreerde gegil zo grappig! Hier zat ze heel eventjes lief bij me. Kijk nou naar dat speldje in d’r haar, is toch te schattig voor woorden? Ach ik heb zoveel liefde voor haar!

Zaterdag

Ja, nog een eetfoto! Ik at een heerlijke kalfsoester met gegrilde groenten. Als voorgerecht had ik wat tapas en het toetje sloeg ik over *overwinning*.

Zaterdag2

Dit was ook zo’n leuk moment. M’n broer tilde haar op en zij greep direct m’n vaders haar. Ze liet die krulletjes ook niet meer los! Mijn vader kijkt zo awkward op deze foto, prachtig.

Zaterdag3

Maandag moest ik met een collega bij een klant langs die kerstpakketten verkoopt. We mochten even de showroom checken en dat leverde gezellige plaatjes op.

Maandag

Maandag2

Deze week vertrokken er een paar collega’s voor vakantie dus dinsdag gingen we nog gezellig met z’n allen lunchen, bij New Fork hier in de stad. Een biologisch tentje. Op de gok koos ik dit sapje, bestaande uit wortel, appel en gember. En het was LEKKER! Het smaakte naar appeltaart, heerlijk. Ik at er een broodje met zalm bij.

Dinsdag

Ik droeg een mooie nieuwe Chanel lipstick en ik wilde er een goeie foto van maken. Maar ik kwam er achter dat ik dat dus niet kan. M’n mond ziet er raar uit (okΓ©, hier doe ik wel een cynisch lachje) en ik kan geen goeie angle vinden of zo. Zal wel een kwestie van veel oefenen zijn denk ik, maar hier is de flop van vandaag:

Woensdag0

‘s Avonds flanste ik wat tapasjes op mijn manier in elkaar. Dat zag er zo uit:

Woensdag

Ik moet nog steeds van allemaal spullen uit m’n webshop af en zette deze donderdagochtend op Marktplaats. Als je interesse hebt, let me know πŸ˜‰Β 

Donderdag

Erna kreeg ik m’n inentingen voor Vietnam! Ik kreeg er 3, en volgende maand nog 1. Arm, arm, bil. Wat een genot op de vroege ochtend. Hier moest ik hem even opwarmen.

Donderdag0

‘s Middags ging ik met een collega naar het Erasmus MC, puur work-related hoor πŸ˜€ we liepen achterom, door het park, en goh, ik woon al 5 jaar in Rotterdam maar ben hier nog nooit geweest. Vond het best wel rustgevend en mooi hier!

Donderdag2

Dit was het weer! Hoe was jouw week?