Laatst waren we een weekend in Belgiรซ om onze anniversary te vieren. Romantisch als dat ik ben, wilde ik ons eerst weekendje weg overdoen en vertrokken we naar Kortrijk. Op de terugweg gingen we langs Gent, zoals vorig jaar (Origineel? Nee. Leuk? JA!). Ik zag daar een &otherstories winkel en eigenlijk was ik op zoek naar een vestje, omdat het dat hele hete weekend zou zijn (36 graden en zo, dat gezeur) – maar op zondag was het gewoon fris. En wij waren optimistisch en hadden ons alleen bewapend met korte broeken en jurkjes. Who needs bedekte armen, ja toch? Nou, ik dus eigenlijk.

Maar toen zag ik zoveel nagellak! En ik had nog niks van dit merk, dus ja, dan moet het mee. Hij zei bij elke kleur die ik pakte: “Die heb je toch al?” Totale onbegrip. Can’t blame him. Ik heb er 2 gekocht en deze keer laat ik de roze zien, Petit Point Pink.

&otherstories petit point pink

&otherstories petit point pink

Het is een lief roze kleurtje wat ik helemaal leuk vind voor de zomer. Ik ben wel een sucker voor seizoensnagellak hoor. Het potje is chic, niet teveel tekst overal en lekker minimalistisch. Hou ik van!

DSCN1129

Het is wel een vrij kort kwastje, maar desalniettemin lakt hij prima en na 2 laagjes was ik wel klaar. De droogtijd is ook snel, hoewel ik daar m’n met acrylnagels sowieso weinig problemen mee heb. Dus misschien ben ik een beetje bevooroordeeld.

DSCN1135

Het lakje van &otherstories kost โ‚ฌ 7. Ietwat aan de dure kant voor zo’n lakje, want zo speciaal is hij niet. Maar roze gaat er bij mij altijd wel in!

Binnenkort laat ik nog een ander kleurtje zien van dit merk. Heb jij ook nagellak van &otherstories? Oh, en het vestje trouwens, dat kocht ik bij de Bershka ๐Ÿ˜‰