XS REVIEW | Nagellak &otherstories Petit Point Pink

29 juli 2015

Laatst waren we een weekend in België om onze anniversary te vieren. Romantisch als dat ik ben, wilde ik ons eerst weekendje weg overdoen en vertrokken we naar Kortrijk. Op de terugweg gingen we langs Gent, zoals vorig jaar (Origineel? Nee. Leuk? JA!). Ik zag daar een &otherstories winkel en eigenlijk was ik op zoek naar een vestje, omdat het dat hele hete weekend zou zijn (36 graden en zo, dat gezeur) – maar op zondag was het gewoon fris. En wij waren optimistisch en hadden ons alleen bewapend met korte broeken en jurkjes. Who needs bedekte armen, ja toch? Nou, ik dus eigenlijk.

Maar toen zag ik zoveel nagellak! En ik had nog niks van dit merk, dus ja, dan moet het mee. Hij zei bij elke kleur die ik pakte: “Die heb je toch al?” Totale onbegrip. Can’t blame him. Ik heb er 2 gekocht en deze keer laat ik de roze zien, Petit Point Pink.

&otherstories petit point pink

&otherstories petit point pink

Het is een lief roze kleurtje wat ik helemaal leuk vind voor de zomer. Ik ben wel een sucker voor seizoensnagellak hoor. Het potje is chic, niet teveel tekst overal en lekker minimalistisch. Hou ik van!

DSCN1129

Het is wel een vrij kort kwastje, maar desalniettemin lakt hij prima en na 2 laagjes was ik wel klaar. De droogtijd is ook snel, hoewel ik daar m’n met acrylnagels sowieso weinig problemen mee heb. Dus misschien ben ik een beetje bevooroordeeld.

DSCN1135

Het lakje van &otherstories kost € 7. Ietwat aan de dure kant voor zo’n lakje, want zo speciaal is hij niet. Maar roze gaat er bij mij altijd wel in!

Binnenkort laat ik nog een ander kleurtje zien van dit merk. Heb jij ook nagellak van &otherstories? Oh, en het vestje trouwens, dat kocht ik bij de Bershka 😉

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...