Nou ja, een beetje dan. Ik mocht proefkonijn zijn bij een vriendin van mij die ik al jaren ken. Mijn eerste bijbaantje was in een kapsalon, waar ik handdoeken vouwde en de boel schoonmaakte op zaterdagochtend. Zij kwam daar toen werken als kapster en nadat wij daar allebei weg waren, bleef ze m’n kapster. Sinds ik in de stad woon ga ik minder bij haar langs, omdat ik er minder tijd voor heb aangezien ik er wel even voor moet reizen. Maar af en toe spreken we nog af en dan knipt & verft ze mij,  terwijl ik haar computer repareer. Ieder z’n vak (;

Sinds een tijdje heeft ze een eigen kapsalon en daardoor heeft ze veel meer toegang tot dingen die zĂ­j leuk vindt. Zoals veul meur kleuren! En als je met foto’s aankomt van pastel haar, ben ik om. En dan wil ik dat. Ik koos voor roze (ja, ik blijf verrassen) en heb nu aan de linkerkant van m’n hoofd diverse roze plukken. God I love it! Na 4 wassingen is het echter al wel weer verdwenen, dus ik moet echt even minder wassen deze week. Of snel weer terug voor peach of babyblauw ;D

Wat vind jij ervan? Zou jij ook pastelkleurtjes in je haar willen?