Christian Louboutin Ni Toi Ni Moi nagellak

12 juli 2015

M’n mond viel open toen ik dit verlate verjaardagscadeautje kreeg. Dezelfde vriendin van D&G kwam nu weer met een nieuwe verrassing: de unieke en veelbesproken Christian Louboutin lak, voor in mijn collectie! Whaat! De kleur die ze voor me had meegebracht is Ni Toi Ni Moi, een lak uit de Pops collectie van Louboutin.

First of all: het flesje. Oh my god het flesje. De dop is, zoals Hennie van tutje.nl het beschreef, sletterig. Vind ik een prachtige benaming. De dop heeft de precieze lengte van de hak, geweldig feitje. Helemaal op de foto krijg je hem alleen van veraf. Telkens riep ik: ‘Wat is ie toch lang!’ bij het fotograferen. Hoop  niet dat de buren dit gehoord hebben.

Ik wilde even wachten met swatchen tot ik m’n nagels weer had laten doen, zodat ik deze lak volledig tot z’n recht kon laten komen. Ondertussen deed ik wat research. Op de Christian Louboutin site wordt gejubeld over een extreem dekkende formule (je hebt maar 2 laagjes nodig waar je normaal 20 laagjes nodig hebt – wie brengt er nou 20 laagjes aan?!), chip-free en super glossy.

De lak wordt beschreven als mint groen, maar ik vind hem eerder teal. Donkergroenig, neigend naar mint in het zonlicht. Ik vind het daarom ook geen zomerkleur, maar in het najaar wordt dit vast 1 van m’n favorietjes. Hij heeft een creamy finish en droogt vrij vlotjes.

Christian Louboutin Ni Moi Ni Toi nagellak

Het aanbrengen vond ik wel vrij lastig gaan. De substantie wordt wel snel dik als het potje stilstaat dus ik moest na 3 nagels wel weer even het flesje rollen. Daardoor had ik wel snel een buts in m’n duimnagel, omdat ik dacht dat hij droog was maar vanwege een te dikke laag werd ik gefopt.

Christian Louboutin Ni Toi Ni Moi

De kleur is niet per se origineel. Ik heb wel eens lakjes gehad van L’Oreal en Catrice die hier sterk op leken. Ik ben wel een beetje kritisch: onderin het flesje ligt een gelige olielaag die je er niet uitgeschud krijgt. Op meerdere foto’s van andere bloggers zie ik dit ook. Op de website van Louboutin is dit natuurlijk niet terug te zien 🙂 desondanks vind ik het wel een prettige, mooie lak.

Christian Louboutin Ni Moi Ni Toi

We kunnen maar beter niet praten over de prijs, aangezien ik dit als cadeautje kreeg. Maar misschien weet je het al, en schrik je er misschien ook wel even van. Maar voor een echte liefhebber speelt dat natuurlijk geen rol, ha! *kijkt treurend naar eigen bankrekening*

Hoi, ik ben Margo!

Hoi, ik ben Margo!

32 jaar, zwanger van eerste kindje en woonachtig in een dorp onder de rook van Rotterdam. Ik blog met enige regelmaat over beauty, fashion voor curvy dames en nu ook over de zwangerschap!

NIEUWSTE BLOGS

Feeling festive? The Body Shop special editions

Feeling festive? The Body Shop special editions

The Body Shop blijft me elk jaar weer verrassen met nieuwe, frisse geuren. Deze maand kwam er een heerlijke tas binnen vol met de nieuwe feestelijke geuren van The Body Shop. De komende weken ga je nog meer lezen over de inhoud, maar vandaag trappen we af met de...

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

Natura Bissé C+C Vitamin Scrub

In het kader van 'treat yoself' boekte ik een paar weken geleden een gezichtsbehandeling bij m'n favoriete salon Elle & Moi in Rotterdam. Sinds eind vorig jaar is dit mijn place to be voor alles: ik begon er met LPG behandelingen (erg fijn! maar door zwangerschap...

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Wat doe ik tegen zwangerschapskwaaltjes? Tips & tricks!

Nee, ik ben zeker niet de eerste die hier last van heeft & een blog over schrijft en ik zal ook zeker niet de laatste zijn! Maar sinds ik zwanger ben, heb ik een hoop DM's gehad met vragen voor tips. En omdat elk lichaam ander werkt en iedereen baat heeft bij...