Mijn blog doet het misschien niet vermoeden, maar ik ben wel een kleine beauty addict. Geworden, de afgelopen jaren. De ambitie om een make-up webshop te starten kwam tenslotte toch wel ergens vandaan πŸ™‚ Zoals iedereen heb ik ook hier m’n eigen (rare) gewoontes en onbenulligheden en die heb ik even fijntjes voor je opgesomd. No shame.

1. Kwasten

Tot voor kort (lees: vorige week dinsdag) kende ik het genot van goede kwasten niet. Ik had een bij elkaar geraapt zooitje van de Hema, Be Creative & Lidl. Jawel! Ik vergaapte me altijd wel aan dure brushes maar ik vond het altijd een beetje te gek. Ik dacht, waarom heb ik dat allemaal nodig? Maar toen bestelde ik een set bij mijn lieve Chinese vrienden (heb alsnog geen merk! Who cares? Als ze maar goed zijn!) en ik snap niet hoe ik ooit zonder heb gekund. Mijn oogschaduw ziet er opeens anders uit en het brede kwastje voor de wenkbrauwen is my new lover.

2. Wenkbrauwen

Ik doe mijn wenkbrauwen met oogschaduw. HA YEAH I SAID IT! Mijn grootste beautygeheim sinds ik lipstick pikte van m’n moeder. Ik heb belachelijk blonde wenkbrauwen en alleen de eerste centimeter is zichtbaar. En zelfs deze centimeter is heel dunbevolkt met haartjes. Ik werk ze bij met een Kiko oogschaduwsetje. Dit heeft de perfecte kleur en blijft ook gewoon heel de dag zitten. Don’t kill me.

3. Oogschaduw

Ik hou niet van glimmende oogschaduw. Ik hou echt echt echt heel erg van mat. Deze voorliefde heb ik ontdekt dankzij eerder genoemd Kiko setje. Ik kan shiny looks bij andere mensen heus nog wel tof vinden, maar op de 1 of andere manier denk ik altijd meh, net niets voor mij. Sinds ik een mat palette van Make-Up Revolution heb aangeschaft, wil ik al helemaal niks anders meer. Zonde van dat Sleek iCandy palette wat ik heb liggen. Nou ja, misschien voor een feestje.

Chanel Lipstick

4. Lipstick

Ik heb best wel veel (budget) lipsticks maar ik draag het zelden. Ik ben dol op rood, maar m’n vriend vindt het niet zo mooi (pff, mannen en hun meningen). Knalroze vind ik ook tof in de zomer, maar ik heb er een hekel aan dat je altijd direct ziet wanneer het begint te vervagen. De Provocalips doen het gewoon ook niet voor mij, ik irriteer me aan het feit dat het in de lijntjes van je lippen gaat zitten en dat je de volgende dag nog steeds een laagje op je lippen voelt. Tegenwoordig draag ik wel wat meer neutrale kleuren naar m’n werk. Ik had een erfenisje nude Wet ‘n Wild lipsticks uit m’n webshop, en die heb ik maar zelf gehouden.

5. Foundation & poeder

Ik denk dat het voor velen vloeken in de kerk is. Ik draag elke dag Chanel foundation met Essence poeder eroverheen. Voor mij is dit gewoon de beste combinatie. Een beetje bronzer van Rimmel en blusher van Yes Love. Ik schaam me nergens voor!

Wat zijn jouw beauty confessions? Let me know!