Met m’n telefoon maak ik vaak te pas en te onpas foto’s. Deze zijn allemaal niet bruikbaar om er volledige blogposts van te maken natuurlijk. Maar ik vond het toch wel leuk er iets mee te doen en daarom presenteer ik u Telefoonfoto’s #1. Met 2 flamingo’s, 2 keer koffie, eten, eten en eten. What else?

Als je me op Instagram volgt, heb je sommige misschien al zien langskomen. In deze post vind je meer uitleg bij deze foto’s en zie je ook veel nieuwe dingen!

Op zaterdag kocht ik mijn eerste auto, zoals je misschien al hebt gelezen op m’n blog. Het schattigste autootje ever, ik ben er nog steeds dolblij mee. Helaas moet ik een dure parkeerplaats huren in ons appartementencomplex, wat de pret wel een beetje drukt. Maar het is niet anders, verkopen is geen optie en niet betalen ook niet πŸ˜€

IMG_8242

Tussen de middag lunchten we bij een lunchroom in Bergschenhoek.Β Ziet er heerlijk uit he? Het smaakte alleen echt naar niks ;D

Broodje

Die avond ging ik stappen. Dit doe ik niet meer zo vaak (oma!) en ik had er zin in! Ik ging met 2 vriendinnen naar Bird, wat hier vlakbij is. FS Green zou draaien dus ik had me voorbereid op een avondje billenschudden en met Drake meerappen. Eigenlijk viel de muziek me tegen, dus waren we ook aardig wat momentjes in de Disco Flamingo Bar, wat ernaast zit. Hier draaiden ze gezellige disco en leuke (soms vage) house en hier was het ook niet zo snikheet. Desalniettemin vond ik het gezellig om weer even op stap te gaan met vriendinnen!

Discoflamingo

Vorige week was ik op dinsdagavond naar de Primark gefietst. Mijn ideale Primark tijd is tussen 18.00 en 19.00 uur! Dan is het al helemaal opgeruimd en zijn er nog weinig mensen. Ik had meteen m’n workout (half uur heen, half uur terug) en lekker geshopt! 1 van de beste koopjes was deze flamingo legging die ik een week later pas aantrok. Hele goeie chillpants dit!

Flamingo pants

Woensdag zou een vriendin komen eten. Helaas moest zij last minute naar de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling. Bummer! Toen besloten het vriendje en ik dat we gingen barbecuen op de barbecue die we zondag gekocht hebben (en waar geen foto van is). Ik had braaf inkopen gedaan, alleen moest hij last minute vergaderen. Bummer 2! Wat moet je dan? Juist, sushi bestellen. Ik bestel altijd bij Sumo en normaal neem ik heel veel zalm, en de crunchies. Nu hadden ze ook met kip, moest ik ook even uitproberen natuurlijk. Ik kan je verklappen: jam.

Sushi

Met het werk gaan we wekelijks wel een keer ergens lunchen, of we laten broodjes bezorgen op kantoor. Deze vrijdag gingen we de stad weer in en belandden we bij de Bazar. Iedereen is gek op de Bazar vanwege de kerriemayo, haha! Ik nam de kipspiezen, lekker en nog verantwoord ook.

Bazar

Zaterdag had ik een lekkere chille dag, en ‘s avonds had ik oppasduty op m’n nichtje! M’n schoonzus had het lumineuze idee om zelf cappuccino te maken, waarom heb ik dit thuis nog nooit gedaan? Super makkelijk en lekker ook! Ik vind dit ook superleuke en handige glazen trouwens.

Cappu

Het schatje sliep vrij makkelijk en sliep ook heel de avond door. Mijn avond zag er zo uit: boek lezen met de babyfoon ernaast. Ik lees graag op m’n iPad, hoewel ik een boek ook heel fijn vind – maar een iPad weegt niet zo zwaar (: Ik las Denken aan Vrijdag van Nicci French uit. Hoe lang moet ik nu wachten op zaterdag? Ik vind dit zo’n toffe boekenserie!

ipad

Rex, hun hond, voelde zich eenzaam in z’n mand en kwam bij me liggen. Gezellig!

Rex

Zondag was qua foto’s zeker de moeite waard. Ik ging met de schoonfamilie lunchen voor vaderdag en we eindigden bij Little V, een Vietnamees restaurant. We waren hier samen al eens geweest en het eten is ook goddelijk hier. Ik had een heerlijke berry ice tea, lekker fris en weer eens wat anders.

Icetea

Het voorgerecht bestond uit allemaal kleine hapjes. Ik vind alles even lekker, kan niet kiezen wat m’n voorkeur geniet. De mengeling van loempiaatjes, gevulde rolletjes en een frisse salade is echt ideaal. Volgens de serveerster is het in Vietnam nΓ³g lekkerder, dus ik kan m’n geluk niet op.

Little V voor

Dit was 1 van de hoofdgerechten, een rundvleesspies. O make my day!

Little V Hoofd

Ik nam een ijskoffie na en het vriendje een cappuccino. Tja, verschil moet er zijn he? πŸ˜€ Deze koffie was echt helemaal gevuld met ijs en niet met roomijs, wat ik echt ideaal vond. Geen slagroom en geen troep dit keer, paste precies bij deze maaltijd.

Little V koffie

Mijn conclusie: ik maak meer foto’s van eten dan ik dacht.Β