Let it glitter! Pastel Peach

1 van de leukste dingen van de afgelopen 2 jaar GYND is dat ik Suzanne van Let it glitter! heb ontmoet. Zij verkocht haar prachtige collecties indie nagellak in mijn shop nadat ik haar had benaderd. Ze woont ook in Rotterdam en telkens als we nagellak moesten uitwisselen, spraken we af voor een drankje. Toen werd het een hapje hier, een kaasstengeltje daar, en ondertussen zijn we dikke maten! (Toch, Suus? *kijkt hoopvol*)

Hoewel de shop nu definitief dicht is is mijn liefde voor nagellak echt niet verdwenen. Laatst had ik een dipje en moest ik, als therapie, nagellak shoppen. Dat deed ik in Suus d’r Etsy shop! Toen ze bij me kwam eten nam ze ze mee en hebben we de halve avond zitten nail-arten. Oké, zij gaf mij les en ik volgde braaf de tips op – ik ben een echte -nail-art kluns. 1 van de toppers die ik bij haar kocht was deze Pastel Peach lak. Klik verder voor de swatch!

Hij is bij mij wat bleker dan hij hoort te zijn, omdat ik er een witte basecoat onder droeg. Ik hou juist wel van bleke tinten in het zonnetje, dus I loved it!

Let it glitter

Eigenlijk is hier maar 1 foto nodig. Ik vind dat deze foto al meer dan 1000 woorden spreekt. De dekking is goed zichtbaar, evenals het lieve bleke kleurtje.

Droogtijd en dekking

Let it glitter! droogt altijd vrij vlotjes en zo ook deze.

Met 2 laagjes dekt hij netjes, maar ik denk dat mijn witte basecoat hier ook wel aan bijgedragen heeft.

Needless to say dat ik dol ben op Suus haar lakjes en dat dit een ideaal zomerkleurtje is. Ik heb hier een grote variant van gekocht omdat ik meer wil nail-arten, en dit leek me de ideale basis. Er zijn ook kleinere flesjes beschikbaar van de Let it glitter! lakjes.

Heb jij al indie lakken in je bezit?

13 comments

 1. Kim schreef:

  Ik had er nog niet van gehoord, maar vind het er echt prachtig uitzien!

  1. Margo schreef:

   Dank je 🙂 het zijn echt aanraders, originele lakjes (maar ik ben wel een beetje bevooroordeeld hoor ;))

 2. Nikki schreef:

  Wat een mooi kleurtje zeg!

  1. Margo schreef:

   Thanks Nik 🙂

 3. Dina schreef:

  Wat een mooie kleur is dit zeg! Het merk kende ik trouwens nog niet.

  1. Margo schreef:

   Dankje! Het is zeker aan te raden, hele originele collecties en goede kwaliteit 🙂

 4. Nicole schreef:

  Wat is dit een onwijs mooi lakje zeg!

  1. Margo schreef:

   Dank je, leuk he? Zo lekker licht!

 5. Suzanne schreef:

  Jaa dikke maten duh. Fijn dat je deze zo mooi vind 😀 😀

 6. NailTalk schreef:

  Oeh ik hou van zulke tinten. Heerlijk lakje zeg!

 7. Lena schreef:

  Ik vind het ook net mooi dat de kleur zo bleek is, het is juist zomers!
  Ik had er nog niet van gehoord, maar als echte nagellak-freak ben ik nu wel zeer benieuwd naar de lakjes!
  Liefs, Lena

  1. Margo schreef:

   Ja je moet echt even kijken, ze zijn te leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *