Invisibobble clear

Invisibobble

Een vriendin vertelde me laatst over de Invisibobble. Ik had ze wel eens langs zien komen, maar me niet per se erin verdiept. Maar sinds zij erover vertelde, bleven ze in m’n hoofd hangen. Ik ben altijd elastiekjes kwijt en binnen no-time lubberen ze uit. Mijn haar breekt ook vrij snel, en opeens ging ik verbanden leggen. De Peter R de Vries in mij dacht van hey, misschien wordt dit minder als ik niet meer die normale elastiekjes gebruik.

Dus ik kocht een setje met 3 Invisibobbles bij John Beerens. Ik koos de doorzichtige, om een reden die ik me een dag later al niet meer kan herinneren. Ik voel me een beetje alsof ik 15 ben en een bh heb met doorzichtige bandjes. There is no such thing as doorzichtig. Hoe dan ook, het zag er niet cheapy uit en ik was er op zich wel tevreden mee.

Invisibobble review

Invisibobble review

Waar ik voor vreesde was dat ze niet zo flexibel zouden zijn en ik ze niet zo vaak om m’n staart heen zou kunnen wikkelen. Ik vind het fijn als de staart strak zit, anders glijdt m’n haar er binnen no-time weer uit. Maar de vrees was niet nodig, want ik krijg hem rustig 3 keer eromheen. Fijn!

De Invisibobble uitgerekt

Bobble’s beloftes

De Invisibobble maakt 5 beloftes: traceless, avoids headaches, no split ends, strong grip & for all hair types. Hier en daar las ik al berichten dat men moeite zou hebben met hem uit krulhaar te peuteren. Kan ik me voorstellen: mijn haar zat ook al verwikkeld gisteravond. En ik krijg wel een knik, maar het is te verwaarlozen. De knik zakt er ook wel snel uit. En als ik een knot op m’n hoofd bind met de Bobble, zie ik zelfs een spoor van krullen als ik hem eruit haal.

De Invisibobble in het haar

Oi, zonneschijn op m’n manen.

invisibobble-6

Vind ik wat van de Invisibobble?

Ja, ik vind het wel wat. Vooral omdat ik altijd met een knot of staart in slaap, en dat is natuurlijk niet zo fijn voor je haar. Je verstikt het of het breekt af. Voor de zomer zou ik nog wel een knalroze willen. Ik vind alleen de naam een beetje typisch, maar ook dat is niet onoverkomelijk. Het is wel koren op de molen van m’n enorm grappige collega’s. De originele oneliner “Hey, een doorzichtig elastiek” heb ik al een aantal keer moeten aanhoren.

Ik vind dit zeker wel een fijn product en ondanks dat ik vet achterloop en iedereen de Invisibobble waarschijnlijk allang kent, wil ik je hem alsnog aanraden.

5 Comments

  1. Ik heb de #fake ones van de action en die zijn ook erg fijn. Wat daar misschien nog fijner aan is dat je deze van de action ook om je pols kan dragen, iets wat met de echte niet schijnt te lukken. Wat ik zelf niet kan beamen aangezien ik geen echte heb! Maar mij bevallen de fake ones ook perfect! Heb ze inmiddels in bijna alle kleuren…;-) Xxx

  2. Ik heb ook de echte. Ik gebruik nooit meer een normaal elastiek. Deze zitten fijn. Ik heb ook de neppe van h en m en die zijn ook fijn om te dragen. Alle andere winkels doen ook mee met deze rage, maar die zijn slecht voor je haar. Die trekken haren uit niet fijn dus. Maar de echte zijn het beste voor je haar. Dus als het even kan neem de echte!

  3. ik heb ook de doorzichtige en ik vind het niet erg als ze opvallen. en ja roze heb ik ook. ik heb zelfs de winterkleurtjes van afgelopen winter en 2 zomerkleurtjes van afgelopen zomer. donkergroen is heel mooi en ik heb de zandkleurige van the wisper collectie, de andere twee stonden niet zo mooi in mijn haar zei de kapper. ik heb ook een zandkleurige van de zomer van 2014. maar ook geel,rood, zwart,bruin, wit en blauw. allemaal kleurtjes die me mooi staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *