Dolce & Gabbana nagellak

Dolce & Gabbana Camelia & Matte Nail Coat

Ja, ook dit gaat gebeuren op m’n blog: nagellak! Laat dit de eerste zijn van velen: swatches van mooie lakken van Dolce & Gabbana.

Toen ik nog volop met GYND bezig was vond ik het altijd ‘zonde’ om mijn eigen nagellak te dragen. Ik vond dat ik veel beter iets kon swatchen van de shop, dan kon ik daar foto’s van maken en dat zou dan natuurlijk mensen aansporen om te kopen. Uhuh.

Ik kocht ook zelf nooit meer nagellak. Op de dag dat ik besloot te stoppen heb ik 2 Catrice lakken gekocht. Het voelde alsof het weer mocht! Haha, wat een gek ben ik.

Maar ik heb een vriendin die veel reist en overal waar ze komt, neemt ze nagellak voor me mee. High end voornamelijk. Dat vind ik zo tof! Ik had er nooit bij stilgestaan dat Dolce & Gabbana ook nagellak hebben. Ik ben dus best trots op deze 2, en ik hoop dat ik deze het begin van deze bescheiden collectie zelf kan gaan aanvullen.

Dolce & Gabbana nagellakken

Dolce & Gabbana

Ik heb op deze lakken dus helemaal niks aan te merken. De Camelia (de koraalroze) dekt in 2 lagen. Dat vind ik normaal en netjes. Hij is lekker fel en ook prima te dragen zonder topcoat, want hij heeft een glanzende finish. Maar voor deze post testte ik hem direct met matte topcoat.

(De glanzende doppen zijn een nadeel, zoals je ziet op de foto boven. Ik neem vaak nagellak mee onderweg en in m’n tas beschadigen dit soort dopjes altijd snel. Maar dat doet natuurlijk niks af van de lak zelf.)

Dolce & Gabbana matte topcoat

Met matte topcoats heb ik altijd ruzie. Moet hij nou dik of dun? Als je hem te dik doet, krijg je witte strepen (zie middelvinger). Als je hem te dun doet, loopt het niet goed in elkaar over. TJA! Maar met deze gaat het over het algemeen vrij goed en krijg je een mooi mat effect.

Dolce & Gabbana Camelia

Dolce & Gabbana Camelia

Dolce & Gabbana Camelia

Dolce & Gabbana matte topcoat

Blijft hij lang mat? Niet als je 3 keer per dag de afwas doet. Met een dag gaat het weer een beetje glanzen. Je zou natuurlijk een nieuwe laag eroverheen kunnen aanbrengen om de matheid te vernieuwen. Maar zolang houden lakken het nooit bij mij uit (;

Heb jij ook een aantal mooie high end lakken in je bezit? Plaats in je reactie dan een link naar die post, dan kom ik even spieken!

 

8 Comments

  1. Wat leuk dat ze lakjes voor je meeneemt! De kleur vind ik echt ontzettend gaaf ik kan alleen geen mening vormen over een matte top coat als ik eerlijk ben, haha. Vervelend is dat aan nagellak he, als je vaak de afwas doet! Dat staat echt op mijn ‘top 10 ergernissen’. :p

  2. Dat zijn nog eens mooie lakjes! Toen ik net begon met nailart enz toen was ik echt nailpolish addicted! Ik kocht hele collectie’s van b.v OPI, ik heb daar de hele Designer Collectie van aangeschaft, nog steeds geen spijt van! En de hele holografische collectie van Nfu Oh. Maar ben nu vaak net zo blij met een lakje van €0,49 van de Action! 😉 Xxx

  3. Oh wauw, wat een mooie lakken! Mooie kleur.
    Ik wist niet eens dat ze ook nagellak hadden van Dolce & Gabbana, haha loop ik zo achter 😉 Ik heb een lakje van Chanel, vorig jaar met kerst gekregen, en een lak van Dior die ik twee jaar geleden met 70% korting bij de ICI Paris kocht! Tja dan is het nog leuk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *