Hoi, ik ben Margo. Ik denk, ik voel, ik vind dingen van dingen. En daar schrijf ik over.

Ik ben eigenaar van deze blog en full-time webdesigner bij een ICT bureau in Rotterdam. Ik design en bouw hier WordPress websites, ontwerp huisstijlen en ben een semi-pro op het gebied van CSS. Al zeg ik het zelf.

De naam hetismarg ‘bestaat’ al sinds 2009. Op het Grafisch Lyceum in Rotterdam had ik een leuk groepje vrienden waarvan er 1 altijd riep als ik binnenkwam: “Het is Marggg!” en toen Twitter hip werd in dat jaar, maakte ik mijn eerste account aan met de naam hetismarg. Dat werd ook m’n Instagramnaam en uiteindelijk ook m’n blog.

Af en toe is m’n hoofd te vol en hetismarg.nl is een plek waar ik het graag van me afschrijf. Dit kan dus echt van alles zijn: van mijn afval-journey tot aan beauty en curvy fashion, maar ook gewoon columns, dagboeken, recepten en alles wat er maar in me opkomt.

Afval journey?

Jazeker. Hoewel ik van m’n curves houd, wil ik wel graag een gezondere levensstijl hanteren dan ik voorheen had, en de laatste jaren staan dan ook in het teken van gezonde voeding, meer sporten en ja, afvallen. Momenteel staat de teller sinds de zomer van 2016 op -11 kilo en dit heb ik bereikt met Weight Watchers (niet gesponsord :)) Het is een struggle, voor velen herkenbaar, en daarom schrijf ik hier graag over. Maar hetismarg.nl is absoluut geen afvalblog, het is zoveel meer!

Fashion

Sinds oktober 2015 ben ik steeds meer me in fashionbloggen gaan verdiepen en tegenwoordig plaats ik wekelijks een outfit post. Soms zijn dit gesponsorde posts, bijvoorbeeld met kledingstukken of accessoires die ik heb ontvangen, maar vaak zijn het ook gewoon eigen outfits. Ik probeer hiermee vrouwen met curves te inspireren om er ook leuk uit te zijn en zelfvertrouwen te hebben.

Sinds een aantal maanden groeit mijn Instagram account explosief. Ik heb nu meer dan 3000 volgers en omdat ik ook veel internationale volgers heb, is mijn Instagram account in het Engels en te vinden op www.instagram.com/codecurvy. Hier heb ik begin dit jaar ook een Engelstalige blog aan gekoppeld: www.codecurvy.com. Hier plaats ik puur outfits en kan ik aan refereren op mijn Instagram en Lookbook, aangezien hier ook veel internationale fashionbloggers op te vinden zijn. 

Meer weten? Check alle artikelen, je leert me vanzelf kennen!

Hier kan je contact met me opnemen.

 

BesteBloggers
WIE IS MARG?

Hoi! Ik ben Margo, ik design websites en blog over mijn leven als curvy girl. Plussize fashion, gezonde recepten en allerlei persoonlijke verhalen passeren de revue. Is deze samenvatting niet genoeg? Klik dan hier!

Follow

ZOEKEN
Ad
Tuin algemeen

20 comments

 1. Lisette schreef:

  Petje af Margo! Je hebt doorgezet en het gewoon gedaan!! Zal maar zeggen….ik doe het je zeker niet na! ????

 2. Erna schreef:

  Geweldig Margo. Tranen in mijn ogen. Wat een klus. Groot respect hoor. Super gedaan

 3. Lex Reurings schreef:

  Wat een mooi verhaal en wat een doorzettingsvermogen! That’s the spirit!
  Mag ik het publiceren op De Kale Berg, met bronvermelding en link naar jouw blog?

  1. Margo schreef:

   Hi Lex, dank je wel voor je reactie! Dit mag hoor, leuk! 🙂

 4. Karen schreef:

  Heel knap! Echt top dat je het gedaan hebt! Applaus!

 5. Pa schreef:

  Ik vond het met de auto al een takkeeind
  Petje af voor deze PRESTATIE

  1. Margo schreef:

   Dank je wel pap, lief!

 6. Jorinde schreef:

  Wauw Marg, ik krijg gewoon kippenvel van je verhaal! Ik ben supertrots dat je het gehaald hebt. Wow, wat een prestatie en wat fijn dat je zo’n ontzettend lief team aan support om je heen hebt gehad. (Je humor is ook weer geweldig he, haha!) Gefeliciteerd! Je mag echt super trots op jezelf zijn.

 7. Melle schreef:

  Wat een geweldige prestatie. ZO ZO ZO KNAP! Ik snap het zo goed dat je je zenuwachtig voelde, want echt hoor, dat zou ik dus ook hebben (en misschien wel zo erg dat ik er überhaupt niet eens aan zou beginnen). Echt super super super – ik kan het niet vaak genoeg zeggen – super goed! YOU GO GIRL!

 8. evelien schreef:

  WAUW margo! Wat is dit goed! You go girl! Vind je echt een powervrouw.
  Ik vind het ontzettend knap, wat een prestatie! En super lief dat je vriend je zo steunde. <3
  Liefs, Evelien

 9. Rachel Kromdijk schreef:

  Wauw wat mag je hier trots op zijn wat goed zeg! liefs

 10. Nailtalk schreef:

  Jemig ik verander zo ineens in een emotioneel wrak tijdens het lezen van je woorden. De tranen lopen me over de wangen. Mooi verwoord en oh my, wat een emotioneel avontuur zeg. Ik had al zo enorm veel respect voor je gezien je vechtersmentaliteit en zelfdiscipline, maar dat is alleen nog maar meer geworden. GEWELDIG Margo. Wat een TOP prestatie!!! Ben trots op je <3

 11. Andrea schreef:

  Wauw, wat goed! Diep respect. Ik doe het je niet na 🙂

 12. Mariska schreef:

  Heel veel respect dat je dit hebt gedaan, super vet 🙂

 13. Darina schreef:

  ZO KNAP! You did it!!

 14. Conrad schreef:

  Prachtig verhaal Margo. Ik las het op De Kale Berg. Zelden las ik zo’n eerlijk geschreven verhaal over het gevecht tegen de berg. Ik snap waarom Lex het wilde hebben.
  De Ventoux ben ik nu zo’n tien keer opgereden, ooit drie keer op een dag. Ik voelde me met mijn postuur (100+ kg) soms wat ongemakkelijk tussen al die graatmagere mannetjes. En als ik jouw verhaal lees, dan weet ik weer: hé, iedereen heeft zijn eigen verhaal op de berg. En dat van jou is indrukwekkend.

  1. Margo schreef:

   Dank je wel voor je reactie Conrad, ik vind het fijn dat er herkenning is! We hebben het toch maar mooi gedaan 🙂 100+ of niet.

 15. Ysanne schreef:

  Marg wat heb je dit mooi geschreven! Echt een goed verhaal en ik kan me niet voorstellen hoe lastig het was. Knap knap knap!!

 16. Rowan schreef:

  Wauw ik heb dit met bewondering en respect zitten lezen! Wat ontzettend knap en stoer, gewoon geweldig!! Wat mag jij trots op je zijn. Ik heb stiekem een traantje weg gepinkt toen je schreef over je vriend die met je mee kwam lopen. Echt lief! En eerlijk waar, ik zou ook 7 kleuren poepen van de zenuwen hoor!! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Copyrights © 2017 hetismarg.nl